Zinxhire bore, “oto TOP”, TUV 100, 9 mm 54076

3,500 Lekë

Zinxhire bore, “oto TOP”, TUV 100, 9 mm 54076

PERSHKRIMI:

Lidhjet diagonale të zinxhirëve sigurojnë kapje të fortë në tokë dhe jetëgjatësi. Kavoja për kapjen dhe shtrëngimin e zinxhirit siguron instalim të lehtë pa pasur nevojë te lëvizni mjetin dhe pa u shqetësuar për lirimin e zinxhirëve. I përshtatshëm për sistemet ABS të frenimit. Funksional per permasat bashkangjitur te gomave:205 R14 – 205/80 R14 – 215 R14 – 215/70 R14 – 225/70 R14 – 650 R14 -195 R15 – 195/80 R15 – 215/70 R15 – 225/45 R15 – 225/65 R15 – 235/60 R15 – 600 R15 – 890 R15 – FR 78 R15 – SR 78 R15 -205/60 R16 – 215/60 R16 – 225/55 R16 – 235/50 R16 – 245/45 R16 -205/55 R17 – 215/55 R17 – 225/50 R17 – 235/45 R17 – 245/40 R17 -215/45 R18 – 225/40 R18 – 225/45 R18 – 235/40 R18 – 245/35 R18 – 220/55 R390 – 220/65 R390 – 230/55 R390 – 240/55 R390 – 240/45 R415 .

  • Materiali : Metalik
  • Paketimi : Cift
Zinxhire bore oto TOP TUV 100 9 mm 54076

SHOPPING CART

close