Topa Te Kuq Me Debore Me Varje 6 Cope

Krahasoni

782 Lekë

Topa Te Kuq Me Debore Me Varje 6 Cope-1085624 J

PERSHKRIMI:

Zbukurime të pemës së Krishtlindjes me 8 topa 1.5 cm, të kuqe, mat dhe me shkëlqim.

Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.

Bota e mrekullueshme e Krishtlindjeve po vjen në jetë!

Ngjyra: E kuqe.

Materiali i produktit: Plastike.

SHOPPING CART

close