Vegla Muzikore, në Shitje

Vegla Muzikore – Ka një arsye pse muzika ka qëndruar gjatë gjithë historisë sonë dhe ka evoluar në atë çka është sot. Muzika dhe të kënduarit gjithmonë kanë pasur një rol të rëndësishëm në kulturën tonë. Ndikimi i saj mbulon shumë aspekte të jetës sonë: filma, teatër, televizion, adhurim, festa, celebrime, dhe ceremoni qeveritare dhe madje ushtarake.

Vegla Muzikore – Kjo është arsyeja kryesore pse duhet të keni disa lodra dhe instrumente muzikorë në shtëpi. Muzika mund të bëhet një pjesë e pandashme dhe e rëndësishme e kulturës së familjes suaj që ndihmon gjithashtu në lidhjet familjare.

Lodrat, Vegla Muzikore Dhe Truri: Cilat Janë Përfitimet?

Instituti i Trurit dhe Krijimtarisë në Universitetin e Kalifornisë Jugore zhvilloi një hulumtim në 2016 që zbuloi se përvojat muzikore gjatë fëmijërisë së një personi mund të rrisin dhe përshpejtojnë zhvillimin e trurit. Zhvillimet që u vunë re ishin kryesisht në fushat e përvetësimit të gjuhës dhe aftësive të leximit. Vegla Muzikore. Zotërimi i lodrave dhe instrumenteve muzikorë në shtëpi mund të jetë shumë shpërblyes pasi Shoqata Kombëtare e Fondacionit të Tregtarëve të Muzikës Fondacioni NAMM tregoi se të mësuarit për të luajtur një instrument mund të përmirësojë të mësuarit matematikor dhe madje të rrisë rezultatet e SAT. Mbi të gjitha, muzika bazohet në matematikë.

Nuk janë vetëm aspektet akademike që tregojnë zhvillim dhe përmirësim. Loja me lodra dhe instrumente muzikorë ndez të gjitha fushat e zhvillimit dhe aftësive të fëmijëve që i ndihmojnë ata të ndërtojnë gatishmërinë për shkollë. Kjo përfshin aftësi që janë të dobishme për aftësitë intelektuale, aftësitë shoqërore-emocionale, funksionin përpunues, aftësitë gjuhësore dhe fushën e përgjithshme të shkrim-leximit. Të luash me lodra muzikore të tilla si një daulle lodrash ose një lodër ksilofoni ndihmon në përafrimin e trupit dhe mendjes në një mënyrë ku ata punojnë së bashku.

Vegla Muzikore – Ekspozimi ndaj muzikës në fillim të jetës i ndihmon fëmijët të zhvillojnë një ndjenjë të mprehtë të tingullit. Kjo gjithashtu i ndihmon ata të kuptojnë domethënien e fjalëve shumë më shpejt. Një nga përfitimet më të rëndësishme është se duke luajtur muzikë në një lodër muzikore ose instrument i ndihmon fëmijët të forcojnë aftësitë e tyre memorizuese.

Ndjesia e Arritjeve Vegla Muzikore

Fëmijët këto ditë po devijojnë nga rruga e drejtë nga mundësitë e ndryshme që u ofrojnë atyre kënaqësi momentale. Nëse ata nuk janë në gjendje ta marrin këtë kënaqësi në një dozë të rregullt, ajo fillon të shkatërrojë dhe vetëbesimin e tyre personal dhe nivelet e vetë-motivimit. Të jesh në gjendje të luash një instrument lodër ose instrument muzikor dhe të krijosh muzikë me të u jep fëmijëve një ndjenjë arritjeje. Është si një dozë ditore e vitaminës – SC (vetëbesim). Kjo çon në një gjendje të shëndetshme mendore e cila është shumë e rëndësishme për mirëqenien dhe zhvillimin e tyre.

Blerja e Një Lodre Muzikore, Vegla Muzikore

Ku mund të shkoj t’i blej fëmijës tim disa lodra muzikore? A është kjo një pyetje që keni në mendje? Përgjigja është e thjeshtë. Përdorni metodën e blerjes në internet për të kërkuar lodra muzikore për fëmijët tuaj. Blerja e lodrave muzikore në internet ju jep një mundësi për të parë shumë produkte të ndryshme dhe për të krahasuar çmimet dhe specifikimet përpara se t’i blini ato. PinokuAl do të ishte një zgjedhje perfekte. Blini Tani!

Showing all 4 results

SHOPPING CART

close