Laptopë, në Shitje

Laptopë online. Zgjedhja e një laptopi që është e duhur për ju nuk duhet të jetë e vështirë. Pavarësisht nëse jeni një lojtar, një dizajner, një student ose thjesht keni nevojë për një kompjuter portativ për detyrat e përditshme dhe shfletimin, PinokuAl e bën të lehtë kërkimin dhe krahasimin midis laptopëve tradicionalë dhe laptopëve të konvertueshëm 2 në 1, kështu që ju të jeni më produktiv.

Nëse jeni duke filluar kërkimin tuaj të laptopit, ne ofrojmë një udhëzues të përshtatshëm dhe të lehtë për t’u përdorur për blerjen e kompjuterit Laptopë që do t’ju përshkojë në opsionet e ndryshme të mundshme dhe do t’ju rekomandojë Laptopë me vlerësim të lartë bazuar në mënyrën se si planifikoni ta përdorni. Nëse dëshironi ta bëni edhe më të lehtë, provoni laptopët e PinokuAl’s – thjesht zgjidhni se si do ta përdorni laptopin tuaj, dhe ne do t’ju rekomandojmë një të tillë për ju.

Ne gjithashtu ofrojmë disa programe tregtie që do të ndihmojnë në uljen e kostove dhe riciklimin e pajisjeve tuaja elektronike; gjithçka, nga disqet e ngurta, kompjuterët personal laptopë, kamerat, pajisjet GPS dhe pajisjet e tjera elektronike mund të jenë të përshtatshme për tregti.

Portabël, të fuqishëm, thelbësor – një larmi kompjuterash laptopë nga PinokuAl janë në majë të gishtave tuaj, fjalë për fjalë.

Llojet

Laptopë tradicional: Forma e kompjuterit laptop tradicional është si një molusk deti, me një ekran në njërën nga anët e tij të brendshme dhe një tastierë në të kundërt, me drejtim nga ekrani. Mund të paloset lehtësisht për të ruajtur hapësirën gjatë udhëtimit. Ekrani dhe tastiera janë të paarritshme ndërsa janë të mbyllura. Pajisjet e kësaj forme zakonisht quhen ‘laptop tradicional’ ose fletore, veçanërisht nëse ato kanë një madhësi ekrani prej 11 deri në 17 inç të matura në mënyrë diagonale dhe ekzekutojnë një sistem operativ me funksion të plotë si Windows, macOS ose Linux.

Laptopë Subnotebook: Një subnotebook ose një ultraportabël, është një kompjuter portativ i dizajnuar dhe i tregtuar me theks në transportueshmëri (madhësi e vogël, peshë e ulët dhe shpesh jetëgjatësi më e madhe e baterisë). Subnotebook-ët zakonisht janë më të vegjël dhe më të lehtë se laptopët standardë, me peshë midis 0,8 dhe 2 kg (2-5 lb), me një jetëgjatësi të baterisë mbi 10 orë. Që nga prezantimi i netbooks dhe ultrabooks, kufiri midis subnotebook-ëve dhe secilës kategori është mjegulluar. Netbooks janë një lloj më themelor dhe më i lirë i subnotebook-ëve, dhe ndërsa disa ultrabookë kanë një madhësi ekrani shumë të madhe për t’u kualifikuar si subnotebook-ë, disa ultrabookë përshtaten në kategorinë e nëntotekëve. Një shembull i dukshëm i një subnotebook-u është Apple MacBook Air.

Laptopë Netbook: Netbook-u është një formë e lirë, me peshë të lehtë, me efekt efikas të laptopëve, veçanërisht e përshtatshme për komunikim pa tel dhe akses në Internet. Netbook-ët së pari u bënë të disponueshëm në treg rreth vitit 2008, me peshë nën 1 kg, me një madhësi të ekranit nën 9 “. Netbook-ët shiten për rreth $ 300 – $ 500, ndërsa disa modele fletoresh do të shiteshin për $ 1000 ose më shumë.

Laptopë I konvertueshëm, hibrid, 2-në-1: Trendi i fundit i konvergjencës teknologjike në industrinë e kompjuterëve portabël lindi një gamë të gjerë pajisjesh, të cilat kombinuan tiparet e disa llojeve të pajisjeve më parë të ndara. Hibridet, të konvertueshmit dhe 2-në-1 u shfaqën si pajisje kryqëzimi, të cilat ndajnë tiparet e të dy tabletëve dhe laptopëve. Të gjitha pajisjet e tilla kanë një ekran me prekje të dizajnuar për të lejuar përdoruesit të punojnë në një mënyrë tabletësh, duke përdorur ose gjeste me shumë prekje ose një stilolaps ose stilolaps dixhital.

Laptopë i thyer: Një laptop i thyer është krijuar për të funksionuar në mënyrë të besueshme në kushte të vështira të përdorimit si dridhjet e forta, temperaturat ekstreme dhe ambientet e lagështa ose me pluhur. Laptopët e thyer zakonisht projektohen nga e para, në vend se të përshtaten nga modelet e rregullta të laptopëve të konsumatorit. Laptopët e thyer janë më të rëndë, më të rëndë dhe shumë më të kushtueshëm se laptopët e zakonshëm, dhe kështu rrallë shihen në përdorimin e rregullt të konsumatorit.

Laptopë biznesi: Një laptop biznesi është një laptop i krijuar për ata që janë në një vend pune d.m.th., ndërsa janë në zyrë ose udhëtime. Në mënyrë tipike, ajo është e thyer, me karakteristika të drejtuara nga konsumatori, si tingulli me rezolucion të lartë, i hequr për të lejuar që pajisja të përdoret për produktivitet të pastër. Ndonjëherë mund të përfshijë karakteristika të orientuara drejt biznesit si Moduli i Platformës së Besuar, skaneri i gjurmëve të gishtave, lexuesi i kartave inteligjente ose një shkop drejtues.

Showing all 20 results

SHOPPING CART

close