Transporti per blerjet Online

Pinoku.al mundeson transport per blerjet online

Pinoku.al mundeson transportin me te shpejte ne Shqiperi.

Produktet qe porositen dergohen direkt nga stafi jone drejt adreses suaj.

Brenda Tiranes mund te vijne te ju per 1-3 ore.

Transporti drejt rretheve vonon 1-3 dite por normalisht vjen diten e neserme ne qytetin tuaj.

Eshte shume e rendesishme te keni numrin tuaj te telefonit hapur per te komunikuar me postierin per dorezimin e porosise.

Porosite qe nuk terhiqen kthehen perseri ne Tirane.

Pinoku.al ka te drejten te refuzoje dorezimin e porosise ne klient te cilet kane kryer kthime apo refuzim te porosise per arsye te tjera dhe jo per faj te produktit.

SHOPPING CART

close