Elektroshtëpiake, në Shitje

Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar pajisje me madhësi apo pajisje të vogla shtëpie, PinokuAl mund t’ju ndihmojë të paketoni më shumë dobishmëri në një hapësirë ​​të ngushtë. Maksimizoni pamjet katrore të shtëpisë tuaj me paisje elektroshtepiake kompakte që ofrojnë zgjidhje fleksibël të organizimit për t’ju ndihmuar të bëni gjërat në mënyrën tuaj, pa zënë shumë hapësirë. Bëni vend për kohën e ngrënies me pajisje kompakte kuzhine, duke përfshirë frigoriferë, tavanë gatimi, furra muri, mikrovalë dhe pjatalarëse të krijuara për t’iu përshtatur planit tuaj të dyshemesë. Plus, ju mund të trajtoni lavanderi ashtu si jeni mësuar me makineri larëse dhe tharëse kompakte mjaft fleksibile për t’u instaluar pothuajse kudo.

Azhurnimi i pajisjeve tuaja të vogla të kuzhinës është një mënyrë e thjeshtë për të azhurnuar kuzhinën tuaj dhe për t’i bërë punët më të zakonshme të kuzhinës më të lehta dhe më të këndshme. PinokuAl ofron shumë nga pajisjet më të mira të kuzhinës përreth, kështu që shfletoni zgjedhjen tonë dhe zbuloni se cilat janë të përshtatshme për ju. Do të gjeni një shumëllojshmëri të pajisjeve elektronike të vogla të kuzhinës, si dhe mjete të thjeshta kuzhine të krijuara për të bërë punë të shpejtë të puneve të lodhshme.

Llojet dhe Shembujt

Pajisjet e vogla përfshijnë ato që përdoren për:

  • Prodhimi i pijeve, të tilla si shtrydheset elektrikë, kafebërësit ose beresit e çajit të ftohtë
  • Pastrim, siç është fshesa me korrent
  • Gatime, të tilla si në një pjatë të nxehtë ose me një furrë me mikrovalë
  • Ndriçimi, duke përdorur pajisje të lehta
  • Komoditetet termike, të tilla si një ngrohës elektrik ose ventilator
  • Kuzhinë, të tilla si soba me gaz dhe oxhakë

Çmimet

Pajisjet e vogla mund të jenë shumë të lira, të tilla si një hapës për kanaçe elektrike, tenxhere qe vetenxehet, tostiera ose prodhues kafeje (ekspres) që mund të kushtojë vetëm disa qindra lek, ose shumë të shtrenjta, siç është një makineri ekspresi, i cili mund të kushtojë disa qindra mijra leke. Shumica e shtëpive në ekonomitë e zhvilluara përmbajnë disa pajisje shtëpiake më të lira, me mbase disa pajisje më të shtrenjta, të tilla si një furrë me mikrovalë ose mikser i nivelit të lartë. Pajisjet e vogla si  shtrydhëse frutash e perimesh, mulli dhe mikser mund t’ju kushtojnë me shume. 

Furnizimi me Energji Elektrike

Shumë pajisje elektroshtepiake të vogla furnizohen me energji elektrike. Pajisja mund të përdorë një kabllo të lidhur përgjithmonë e cila është e lidhur në një prizë muri ose një kordon të ndashëm. Disa pajisje dore përdorin bateri, të cilat mund të jenë nje perdorimshme ose të karikueshme. Disa pajisje përbëhen nga një motor elektrik mbi të cilin janë montuar pjese të ndryshme në mënyrë që të përbëjnë disa pajisje individuale, të tilla si një blender, një përpunues ushqimi ose një shtrydhëse frutash e perimesh. Shumë miksera, ndërsa funksionojnë kryesisht si mikser, kanë udhezues që mund të kryejnë funksione shtesë te tjera.

Ekzistojnë disa pajisje me benzinë ​​dhe me gaz që mund të përdoren në situata kur energjia elektrike nuk pritet të jetë e disponueshme, por këto janë zakonisht më të mëdha dhe jo aq të lëvizshme sa shumica e pajisjeve të vogla. Artikujt që kryejnë të njëjtin funksion si pajisjet e vogla por që punojnë me dorë zakonisht referohen si mjete ose vegla elektroshtepiake, për shembull, një rrahës vezësh me dërrasa dore, një rende, një mandolinë ose një mulli mishi me energji elektrike.

Siguria

Pajisjet e vogla që janë me defekt ose përdoren ose mirëmbahen në mënyrë të papërshtatshme mund të shkaktojnë zjarre ne shtepi dhe dëmtime të tjera të pronës ose mund të mbajnë baktere nëse nuk pastrohen siç duhet. Është e rëndësishme që përdoruesit të lexojnë me kujdes udhëzimet dhe që pajisjet që përdorin një kordon të tokëzuar të bashkohen në një prizë të bazuar. Për shkak të rrezikut nga zjarri, disa pajisje kanë një kordon të shkurtër të ndashëm që lidhet me pajisjen në mënyrë magnetike. Nëse pajisja është zhvendosur më tej se gjatësia e akordit nga muri, kordoni do të shkëputet nga pajisja.

Showing 1–48 of 203 results

SHOPPING CART

close