Menyrat e pageses

Pagesa në dorëzim. Ju paguani vetëm pasi produkti është dorëzuar tek ju. Kjo mënyrë ju ofron sigurinë më të madhe të mundshme. Nuk ka nevojë për kartë krediti apo llogari bankare dhe përsëri përfitoni nga shumëlljoshmëria e produkteve dhe çmimet e lira që ne ofrojmë.

Me transfertë bankare. Kjo mënyrë vlen për të gjithë, kudo që ndodhen. Gjatë proçesit të blerjes, nëse zgjidhni këtë mënyrë, do ju shfaqet llogaria bankare për brenda Shqipërisë. Llogaria është nga BKT Bank dhe është e regjistruar në emër të DIGITAL ALBANIA SERVICES SH.P.K. Kështu çdo pagesë e depozituar në këtë llogari, është e sigurt dhe ju keni të drejtën ta merrni mbrapsht nëse ne nuk plotësojmë kushtet që ju paraqesim.

PER ME SHUME INFORMACIONE JU LUTEMI SHIKONI KETU.

SHOPPING CART

close