Pajisje Sigurie për Fëmijë, në Shitje

Pajisje sigurie për fëmijë – Sigurisht, incidente të vogla ndodhin, sidomos kur keni fëmijë. Por të jesh i përgatitur mund të parandalojë shumë ose t’i ndalojë ata të bëjnë akoma më shumë rrëmujë. Siguria në shtëpi dhe produktet e sigurisë së fëmijëve janë të thjeshta për t’u instaluar dhe për t’u përdorur, gjithashtu përfshijnë çdo zonë të shtëpisë. Ja vlen të jesh i sigurt, dhe nuk kushton shumë.

Nga foshnjat te kafshët shtëpiake, siguria është qëllimi kryesor në mënyrë që të keni sigurinë që ju nevojitet kur bëhet fjalë për izolimin e fëmijëve në lidhje me mbrojtjen e tyre në shtëpinë tuaj, tashmë çdo detaj bëhet jetësor.

Ne bëjmë më të mirën tonë për të mbajtur të sigurt çdo zonë të shtëpisë tuaj për të lëvizur duart dhe këmbët e vogla pa hezitim. Linja jonë e bravave dhe shulave mbajnë në mënyrë të mbërthyer sirtarët dhe dollapët me sigurinë më të lartë.

Çdo gardh, portë foshnjash që tërhiqet dhe pengesë qëndron e fortë por që ofron siguri për fëmijën në shtëpi. Të gjitha produktet tona mbrojtëse ndaj fëmijëve janë ndërtuar në përputhje me standardet e duhura, të përputhura me përpikmëri për sigurinë dhe rregullat e shtëpisë tuaj.

Shumica e pajisjeve tona të sigurisë së fëmijëve janë prodhuar për të akomoduar zgjerime që lidhen me të njëjtin model të barrierave për sigurinë e fëmijëve.

Me këtë veçori jeni të sigurt për të krijuar një mburojë për çdo gjatësi ose gjerësi të hapësirës, ​​duke ju dhënë qetësinë që ju nevojitet.

Të gjitha gardhet dhe parqet e lojërave tona për sigurinë e fëmijëve janë krijuar posaçërisht për foshnjat 6 – 24 muajsh dhe gjithashtu për kafshë të mëdha si qen të mesëm deri në 20 kile.

PinokuAl vlerëson rëndësinë e mbrojtjes së vogëlushëve që doni. Portat tona të sigurisë së fëmijëve dhe sendet pengesë për foshnjat janë të ndërtuara nga materialet më cilësore që do t’ju zgjasin për vitet që vijnë.

Në PinokuAl, qëllimi ynë kryesor është të sigurojmë produkte të përballueshme të kujdesit për fëmijët me teknologjinë më të fundit në siguri.

Llojet Pajisje sigurie për fëmijë

Mbulesa e dyerve të sigurisë së fëmijëve nga Jool Baby Products

Dyer Sigurie me Rrëshqitje për Sigurinë e Fëmijëve nga Ashtonbee

Siguria e para: Bllokimi i levës së dyerve të provës së fëmijëve

Kapse për Bllokimin e Kanatëve me Rrëshqitje Nga Adoric

Kapakë Plastikë për Prizat për Sigurinë e Fëmijëve nga Adofo

Lidhja e Duarve me Pajisjen Kundra-Kyç për Mos-Largimin e Fëmijëve nga LifeKrafts

Mbrojtësa të qosheve dhe cepave me majë me kasetë mbrojtse nga AMAZARA

Element për Mbrojtjen e Duarve të Fëmijëve nga Mbyllja e Dyerve

Set i Plotë për Ruajtjen e Sigurisë për Fëmijë nga Store2508

Portë Bllokimi për Daljen e Fëmijëve nga Regalo

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Cilat janë produktet Pajisje sigurie për fëmijë?

Këto janë pajisje që e mbajnë fëmijën të sigurt dhe parandalojnë incidentet. Kjo pajisje është e llojeve dhe madhësive të ndryshme dhe ka funksione specifike në mbajtjen e fëmijës të sigurt.

Këto pajisje janë të dizajnuara me një funksion specifik në mendje, dhe secila prej tyre ofron mënyra të veçanta për mbrojtjen e foshnjës.

A është e rëndësishme të blini pajisje për sigurinë e foshnjës?

Kurrë nuk mund të jeni shumë të kujdesshëm kur bëhet fjalë për foshnjat, prandaj është e rëndësishme që t’i merrni këto pajisje sigurie. Është e vështirë të mbash nën vëzhgim foshnjën tërë ditën, veçanërisht kur ata mësojnë se si të lëvizin.

A më duhet porta për foshnjën time që është vetëm një vjeç?

Po, porta është e përshtatshme për fëmijën tuaj që është më pak se një vjeç. Kjo do të kufizojë lëvizjen e tyre pasi ata bëhen më kuriozë për mjedisin e tyre rrethues.

Bebet në këtë moshë janë kuriozë dhe kanë tendencë të shtrihen tek objektet e panjohura. Mund t’i mbani në portën e siguruar me hapësirë të mjaftueshme për të luajtur ndërsa jeni të zënë me diçka tjetër.

Showing 1–48 of 58 results

SHOPPING CART

close