Kuponët

Promocode Regjistrimi scaled

ÇFARË ËSHTË NJË KUPON?

Një kupon është një biletë ose dokument i cili përbehet nga një kod (p.sh. PINOKU2020), me anë të së cilit përfitohet zbritje financiare me një vlerë të caktuar kur bëni një blerje.

SI TA PËRDOR KUPONIN?

Përdorimi i një kuponi të cilin pinoku.al e dhuron për klientët është shumë i thjeshtë dhe zbritja e çmimit aplikohet menjëherë në vlerën totale të shportës suaj.
Pasi ju keni zgjedhur produktet nga faqja pinoku.al dhe i keni shtuar në shportë, ju duhet te shkoni tek shporta juaj. Aty do te gjeni një opsion i cili kërkon kodin e kuponit (siç shfaqet në fig. më poshtë).

Shporta

Pasi te keni shkruar kodin e kuponit dhe ta keni konfirmuar atë duke shtypur “Përdore kuponin”, zbritja do te aplikohet menjëherë automatikisht ne shumën totale te shportës suaj (fig më poshtë).

2 shporta

Me pas ju duhet vetëm te kaloni tek kasa dhe pasi te plotësoni të dhënat e kërkuara, vetëm shtypni “Bëje porosinë” dhe porosia juaj është kryer me sukses.

Për çdo paqartësi ju mund të kontaktoni ne WhatsApp +355696553336, +355696554333 ose me email tek suport@pinoku.al.

SHOPPING CART

close