Pjesë Elektronike Makinash, në Shitje

Ndërsa teknologjia vazhdon të përparojë mënyrën se si ne jetojmë çdo ditë, nuk është çudi që te makinat ne po shohin një përmirësim të dukshëm përsa i përket teknologjisë. Si një kompani që di shumë për Elektronikë makinash, Pinoku.Al ka inventarin dhe ekspertizën e nevojshme për t’ju siguruar që të largoheni nga elektronika automobilistike që do ta dashuroni. Dyqani ynë elektronik për pjesën e makinave mbart gjithçka, nga sistemet e bokseve dhe navigimi GPS te kamerat portative dhe sistemet e ekranit LCD. Shfletoni dyqanin tonë online të pajisjeve elektronike nëse po kërkoni të modifikoni makinën tuaj sipas dëshirës!

Idealisht, makina juaj është e pajisur me teknologji që lehtëson udhëtimet tuaja të përditshme, duke e bërë më të lehtë për të arritur në destinacion pa ndjerë stres. Nëse mendoni se disa pajisje elektronike të makinave janë të panevojshme ka shumë produkte, të tilla si sistemet GPS dhe kamerat e pasme të lëvizshme, që jo vetëm rrisin funksionalitetin e makinës tuaj por gjithashtu ju ofrojnë siguri shtesë. Nëse nuk jeni të sigurt për pjesët elektronike më të mira për automjetin tuaj, mos u shqetësoni! PinokuAl është këtu për t’ju ndihmuar të lundroni në botën komplekse të elektronikës së makinave dhe të siguroni që të blini pjesë elektronike me vlerë të përballueshme për pjesën e buxhetit. Ne shpresojmë t’ju ndihmojmë të gjeni produktet e duhura që i’u përshtaten nevojave tuaja.

Llojet e Pjesëve Elektronikë makinash

Pjesë Audio

Aksesorë të Ndryshëm

Fshesë Korenti me Vakum për Pastrim

Inflator dhe Kompresor

Monitor LED

Frigorifer & Ngrohës

Gjurmuesi GPS dhe Sistem Navigimi

Çelësa & Sisteme Alarmi

Sistemet e Parkimit të Kundërt

Njësitë Kryesore dhe Marrësit te Elektronikë makinash

Zgjedhjet e djeshme të audios së makinës janë të zbehta në krahasim me grupin aktual të produkteve të disponueshëm në treg. Ju mund të vareni nga PinokuAl për t’ju ndihmuar në procesin e blerjes. Për pjesët elektronike pas tregut me cilësi të lartë, karakteristikat si lidhja Bluetooth dhe USB janë të domosdoshme. Karakteristikat e përparuara si lidhja e telefonave inteligjentë Android dhe Apple CarPlay mund ta shndërrojnë makinën tuaj në një qendër të komunikimit celular pa pasur nevojë ta përdorni me duar dhe aftësinë për të përdorur Google Maps / Apple Maps (hartat e google & apple) pikërisht në monitorin tuaj në kroskot.

Pjesë Audio për Makinën

Bokset dhe nën-vuferët e sotëm të niveleve të larta përdorin materiale ekzotike të tilla si Kevlar dhe Diamond për të prodhuar tingullin më të pastër të mundshëm. Kur spekuloni për sistemin tuaj, mos harroni për bokset tweeter. Këto bokse mund të jenë të vegjël, por ato do t’ju ndihmojnë të rrisni frekuencat e trefishtë në muzikën tuaj.

Gjëja tjetër për t’u marrë parasysh do të ishin amplifikatorët dhe crossover-at për të përmirësuar sistemin tuaj audio të makinës. Përforcuesit janë një mënyrë e shkëlqyer për të rritur nivelin e energjisë sidomos nëse jeni duke përmirësuar bokset dhe nën-vuferët më të fuqishëm. Crossover-at do të ndihmojnë në ndarjen e frekuencave tuaja të ulta, të mesme dhe të diapazonit të lartë dhe për të marrë tingujt e duhur nga tweeter-i, subs-at dhe bokset e mesit.

Elektronikë makinash – Kamera Kroskoti

Një tjetër risi elektronike për makina janë kamerat në kroskot. Kamerat në xham dhe kamerat rezervë po bëhen normë në autostradën moderne dhe jo vetëm që ju ndihmojnë të parkoni dhe monitoroni në mënyrë të sigurt automjetin tuaj, por gjithashtu mund të përdoren si prova në rast të një aksidenti për të përcaktuar kronologjinë e ngjarjes. Disa karakteristika të rëndësishme për të kërkuar në këto kamera përfshijnë:

Rezolucioni (SD, HD 720p vs. 1080p)
Këndi i shikimit të kamerës (Standard vs kënd të gjerë)
Pozicionet e montimit (Dash, Bumper, Rearview mirror)
Burimi i Energjisë (Me tela të forta vs me bateri)
Regjistrues Periodik
Akses GPS
Kanalet (Regjistrim i vetëm drejtuar vs regjistrimit të dyfishtë [para dhe mbrapa])

No products were found matching your selection.

SHOPPING CART

close