Produkte Kujdesi shëndetësor, në Shitje

Me përvojë shumë vjeçare në fushen Kujdesi shëndetësor këtu në PinokuAl, ne jemi ekspertët kur bëhet fjalë për sigurimin e zgjidhjeve me cilësi të lartë të dekontaminimit dhe pastrimit, të dizajnuara për të ofruar një mjedis higjienik në mënyrë optimale për bizneset dhe klientët e tyre, pacientët, stafin dhe vizitorët e tyre.

Duke siguruar produktet më të mira, duke ofruar zgjidhje me vlerë të shtuar dhe duke siguruar mbështetjen e ekspertëve për të gjithë partnerët tanë, ju gjithmonë mund të jeni të sigurt që të merrni shërbimin më të mirë nga ne.

Ne nuk besojmë në një qasje të një madhësie, por në zgjidhjet e porositura për çdo biznes.

Ekipi i PinokuAl ofron njohuri eksperte të sektorit të kujdesit shëndetësor dhe vazhdimisht përpiqet të përmirësojë ekspertizën e tyre. Ne rritemi me biznesin tuaj dhe mësojmë nga nevojat dhe kërkesat tuaja individuale.
Për të siguruar që keni gjithçka që ju nevojitet, ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh me vlerë të shtuar duke përfshirë dizajnin e plotë të brendshëm dhe përshtatjen, pastrimin e ajrit dhe shërbimet e pastrimit të thellë, si dhe zgjidhjet e pastrimit të ajrit dhe eliminimit të erërave.

Kujdesi shëndetësor – Furnizime dhe Shërbime të Kujdesit Post-akut

Bleni pajisje mjekësore dhe pajisje të kujdesit shëndetësor për agjencitë shëndetësore në shtëpi dhe objektet e kujdesit afatgjatë. Ne ofrojmë produkte të kujdesit për plagët, furnizime ushqyese, maska CPAP, pajisje për inkontinencë dhe produkte të tjerë të kujdesit shëndetësor që ju duhen për të ndihmuar në uljen e ripranimeve në spital dhe përmirësimin e cilësisë së kujdesit.

Kujdesi shëndetësor – Eksploroni Pajisjet dhe Shërbimet e Kujdesit Post-akut

Pajisjet mjekësore në shtëpi
Rritni biznesin tuaj të kujdesit në shtëpi ndërsa plotësoni standardin e lartë të kujdesit që meritojnë pacientët tuaj. Shikoni në katalogun tonë të gjerë të furnizimeve me shumicë të HME dhe pajisjeve të qëndrueshme mjekësore (DME) në kategori si mosmbajtja, furnizimet diabetike dhe kujdesi për plagët.

Kujdesi shëndetësor – Eksploroni Pajisjet dhe Furnizimet Mjekësore me Shumicë në Shtëpi

Furnizime dhe shërbime të qendrës së kirurgjisë
Përmirësoni performancën në qendrën tuaj të operacionit ambulator me pajisje kirurgjikale të një cilësie të lartë, duke përfshirë pajisje kirurgjikale, tabaka të procedurave të personalizuara, ilaçe me recetë, aparate IV dhe zgjidhje. Me njësi të ulta matëse dhe një portofol të fuqishëm të produkteve, si dhe një rrjet shpërndarjeje në të gjithë vendin, ne kemi mbuluar furnizimin e qendrës suaj të kirurgjisë dhe nevojat e pajisjeve.

Kujdesi shëndetësor – Eksploroni Pajisjet e Qendrës së Kirurgjisë

Furnizime të praktikës mjekësore
Nga gjilpërat dhe shiringat te dorezat, maskat dhe vaksinat e gripit, ne ofrojmë furnizimet mjekësore që ju nevojiten për të ndihmuar në mbajtjen e shëndetit të pacientëve tuaj. Përzgjedhja jonë e jashtëzakonshme e produkteve mjekësore dhe farmaceutike – së bashku me shërbimin e jashtëzakonshëm të shpërndarjes – ju lejon të përqendroheni plotësisht në kujdesin ndaj pacientit.

Kujdesi shëndetësor – Eksploroni Mjetet e Praktikës Mjekësore

Furnizime mjekësore për sistemet shëndetësore
Merrni kontrollin e vazhdimit jo akut dhe menaxhimit të shëndetit të popullsisë me ndihmën e portofolit tonë të gjerë të pajisjeve mjekësore-kirurgjikale dhe teknologjisë së zinxhirit të furnizimit. Ne i kuptojmë nevojat dhe sfidat e tregut ambulator dhe pas-akut të kujdesit që ndryshon me shpejtësi.

Kujdesi shëndetësor – Eksploroni Pajisje Mjekësore për Sistemet Shëndetësore

Furnizime laboratorike
Zbulimi i hershëm i rreziqeve të mundshme shëndetësore me testimin e vazhdueshëm ndihmon në përmirësimin e rezultateve, zvogëlon shtrimet në spital dhe ul kostot. Zyra e mjekut tuaj ose laboratori i spitalit mund të trajtojë menaxhimin e kujdesit kronik dhe të koordinojë kujdesin në mënyrë më efektive me ndihmën e linjës sonë gjithëpërfshirëse të produkteve dhe pajisjeve laboratorike. Produktet tona të kujdesit shëndetësor përfshijnë komplete provash, analizues klinikë, pjata Petri dhe më shumë.

Kujdesi shëndetësor – Eksploroni SupplyManager

Furnizimet dhe burimet e vaksinës së gripit

Bëni gati institucionin tuaj të kujdesit shëndetësor për sezonin e gripit me burime dhe produkte për parandalimin, diagnostikimin dhe trajtimin. Programi PinokuAl ju mbështet me furnizime të vaksinave të gripit për të mbrojtur pacientët, banorët dhe stafin tuaj.

Showing 1–48 of 183 results

SHOPPING CART

close