Celularë të Thjeshtë, në Shitje

Celulare te thjeshte – Telefonat më të lirë janë modelet themelore që janë krijuar për të qenë sa më lirë në blerje. Ato mund t’ju përshtaten nëse po kërkoni një celular vetëm për telefonata dhe mesazhe.

Nga ana tjetër, telefonat specialistë janë më të përqendruar në përdorimin e tyre të lehtë. Ata zakonisht ofrojnë butona të mëdhenj, navigim të thjeshtë në menu, dhe pajtueshmëri të aparateve të dëgjimit.

Kështu që ju mund të dëshironi të merrni në konsideratë një telefon specialist nëse keni probleme me shkathtësinë, shikimin ose dëgjimin – ose nëse thjesht dëshironi një telefon që është me të vërtetë i lehtë për t’u përdorur.

Këto karakteristika zakonisht i bëjnë telefonat specialistë më të shtrenjtë se aparate bazë. Kohët e fundit, prodhuesit kanë filluar të prodhojnë telefona inteligjentë të thjeshtë, të cilët ekzekutojnë një version të modifikuar të sistemit operativ Android.

Me menu të paraqitura qartë, tekst të thjeshtuar dhe një proces hap-pas-hapi të konfigurimit, ato mund të jenë të shkëlqyera për dikë që dëshiron të ketë akses në aplikacione dhe internet celular pa kompleksitetin e shumicës së telefonave inteligjentë.

Celulare te thjeshte – Cili telefon bazë është më i miri?

Nokia 150 Dual SIM.

Samsung 1200.

Nokia 216 Dual SIM.

Intex Eco Beats.

Samsung Guru Music 2 B310E.

JioPhone 4G VoLTE 4GB.

JioPhone 4G VoLTE 4GB.

Micromax X805. Micromax X805 prek bazën me një ekran TFT 2.8 inç së bashku me një rezolucion të ekranit 240 x 320 piksel.

A ka ndonjë telefon që thjesht telefonon dhe dërgon mesazhe?

Light Phone 2 është një “telefon memec” i mrekullueshëm, minimalist që mund të bëjë vetëm një pjesë të vogël të gjërave. Telefoni nuk ka ndonjë aplikacion. Në vend të kësaj, ai mund të bëjë thirrje, të dërgojë mesazhe, të trajtojë udhëzime të thjeshta dhe të vendosë alarme. Celulare te thjeshte

Cili është telefoni më i lirë?

IPhone SE u prezantua në Prill 2020.

Ka një ekran 4.7 in.

Përmban procesorin A13 Bionic.

Ofron një kamerë 12MP në pjesën e pasme dhe një kamerë selfie 7MP në pjesën e përparme.

Ofron 13 orë rishikim video.

Karakteristikat me Touch (prekje) ID.

Ka një buton Home.

Mund të merrni një celular pa dërguar mesazhe?

Ofruesi juaj i shërbimit të telefonit (wireless) ofron pajisje që nuk përfshijnë planet e të dhënave që vijnë standarde me një smartphone. Ndërsa këto telefona zakonisht përfshijnë veçori shtesë (kamera dhe aftësi për dërgimin e mesazheve), ju me të vërtetë mund të blini një telefon pa u ngarkuar me një skedar ose plan të dhënash.

A ka ndonjë Celulare te thjeshte pa aparat fotografik?

Një nga kompanitë e pakta që ka smartfonë pa kamera në përbërjen e tyre është iNO. Mund të jetë një model i vjetëruar, por është akoma më funksional sesa një telefon memec pa kamera. Përndryshe, ekziston Nokia 207. Ai nuk është një smartphone, por është i aktivizuar 3G dhe ka qasje në Whatsapp, Facebook dhe Twitter.

Showing all 36 results

SHOPPING CART

close