Dekor shtëpie, në Shitje

Të gjithë e duan rifreskimin e gjërave me Dekor shtëpie – derisa të shkoni në “arkë” dhe të shihni se sa do të kushtojë në të vërtetë rikonceptimi i dhomës sonë të vogël të gjumit,etj. Ju nuk keni pse të zbrazni llogarinë tuaj bankare (ose të hiqni dorë plotësisht nga planet tuaja të reja të dekorit) për t’i realizuar të gjitha, thjesht duhet të dini se ku t’i gjeni ofertat më të mira. Shpesh, mund të gjeni artikuj dhe stile të ngjashme në dyqane më të përshtatshme për buxhetin, nëse jeni të gatshëm të bëni një shfletim serioz. Dhe disa dyqane madje mbajnë markat më të shtrenjta që ju doni tashmë me një zbritje të thellë, gjithashtu. Kjo, dhe ka shumë marka që mund të mos i dini as që ekzistojnë dhe që mbajnë pjesë me cilësi të përballueshme që do të pëlqeni.

Këto faqe do të bëhen vendimet tuaja për dekor shtëpie të lirë, por cilësor, në trend. Nga dyqanet që ka të ngjarë të keni frekuentuar tashmë deri te dyqanet që nuk i dinit se mbartnin sende shtëpie në radhë të parë , Këtu mund të bëni marrëveshje të mahnitshme në dekorin elegant të shtëpisë që keni ëndërruar. Merrni parasysh këtë leje për të ribërë të gjithë shtëpinë tuaj tani.

Si Mund ta Bëj Shtëpinë Time të Duket më Bukur Brenda me Dekor shtëpie?

Pjesët e dekoreve të shtëpisë mund të përdoren për të ngritur ambientin e një shtëpie. Ka shumë elemente në dekorin e shtëpisë që duhet të merren parasysh duke përfshirë ndriçimin, ngjyrën, madhësinë dhe shtrirjen. Ju mund të filloni duke kërkuar sende dekori shtëpie që përputhen me pajisjet aktuale të shtëpisë duke përfshirë perdet, divanet, shtrojet, etj. Sidoqoftë, nëse planifikoni të filloni nga e para, është më e rëndësishme të keni në mendje një stil dekori. Disa nga stilet më të zakonshme të dekorit përfshijnë:

Bohemian: Ky koncept lejon hapësirë për krijimtari të rëndë, që nga vazot e bimëve të varur te kapësit e ëndrrave (dreamcatchers) me grep me madhësi të madhe dhe mbulesat e jastëkëve me pamje jute me shtimin e xhufkave. Mos harroni të shtoni drita zanash në përzierje.

Vintage: Një stil i bazuar në orendi antike të tilla si mobilje prej druri me gdhendje, perde me shtresa, ose pjesë autentike nga disa dekada më parë përbën stilin e cilësisë së mirë.

Modern: Estetika urbane, duke përfshirë minimalizmin e kombinuar me modelet elegant dhe të mprehtë, e bën një shtëpi të duket moderne.

Cilët Janë Artikujt per Dekor shtëpie?

Sendet e arredimit të shtëpisë janë pjesë të dizenjuara me qëllim të dekorimit të ambienteve të brendshme të një shtëpie. Artikujt e dekoreve të shtëpisë mund të gjenden lehtësisht në disa faqe në internet, njëra nga këto është PinokuAl. Ato mund të klasifikohen në kategori të ndryshme, duke përfshirë:

Bimë, pleh dhe vazo

Aromat dhe qirinjtë

Orat

Pasqyrat

Art mural – piktura, varëse muri, etj.

Rafte muri

Shatërvanët

Aksesorë zbukurues

Cilat Janë Markat më të Shitura per Dekor shtëpie?

Këtu janë disa nga markat më të shitura të dekoreve të shtëpive në PinokuAl:

World Market

Burrow

D’Decor

Portico New York

Pure Home & Living

Wayfair

The Container Store

Target

Story@Home

Home Sparkle

Urban Outfitters

Showing 1–48 of 1002 results

SHOPPING CART

close