Shishe Vaj Aromatik Vanilje Me Shkopinj Dhe Gure 100ml

Krahasoni

559 Lekë

Shishe Vaj Aromatik Vanilje Me Shkopinj Dhe Gure 100ml -1161211 J

PERSHKRIMI:

Pas Hapjes Parfumi Aktivizohet Në 48 Orë.

*Kujdes! Mbajeni Larg Fëmijëve.

SKU: 73668244 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close