Pajisje Elektronikë zyre, në Shitje

Elektronikë zyre – Në ditët e sotme zyrat kërkojnë shumë pajisje elektronike nga projektuesit te sistemet e sigurisë. Disa pajisje elektronike të zyrës përdoren për të zvogëluar detyrat e përsëritura ndërsa disa përdoren si mjete komunikimi, dhe disa përdoren për ta bërë thjesht punën më të lehtë.

Zyrat e sotme kanë ndryshuar rrënjësisht që nga vitet 1990. Sot mund të gjejmë Elektronikë zyre si projektorë zyre, sisteme sigurie zyre, makinë llogaritëse zyre, makineri faksi dhe shumë më tepër. Në ditët e sotme ka të bëjë me transmetimin e të dhënave në mënyrë elektronike. Prandaj, komunikimi elektronik është bërë po aq i rëndësishëm sa komunikimi verbal, nëse jo më shumë, në vendin e punës është një gjë thelbësor. Dhe mënyra sesi po zhvillohet bota, elektronika e zyrës do të shkojë vetëm përpara, duke luajtur një rol integral në industrinë e korporatave.

Eksploroni një koleksion të madh të elektronikës për zyra online dhe thejeni zyrën tuaj të vjetër në një moderne me pajisjet elektronike të zyrës me markën më të mirë vetëm në Pinoku. al

7 Elektronikë zyre dhe Vegla Thelbësore të Zyrës që Duhet të Keni

Këtu janë 7 pajisjet elektronike të domosdoshme për ta kthyer zyrën tuaj në një zyrë inteligjente:

Elektronikë zyre – Printer
Në listën tonë të pajisjeve elektronike dhe pajisjeve thelbësore të zyrës që duhet të keni, printeri është padyshim një nevojë e domosdoshme. Një printer është një pajisje që pranon tekst dhe dalje grafike nga një kompjuter dhe transferon informacionin në letër, zakonisht në fletë letre me madhësi standarde. Printerët ndryshojnë në madhësi, shpejtësi, sofistikim dhe kosto. Në përgjithësi, printerat më të shtrenjtë përdoren për shtypje me ngjyra me rezolucion më të lartë.

Elektronikë zyre – PC të-Gjitha-në-Një
Nëse dëshironi t’i jepni zyrës suaj një pamje inteligjente, atëherë kompjuterët të-gjitha-në-një duhet të jenë në mendjen tuaj. Avantazhi kryesor i një kompjuteri të-gjitha-në-një është se kërkon shumë pak hapësirë krahasuar me një kompjuter desktop. Kompjuteri desktop është padyshim i rëndë dhe kërkon më shumë hapësirë, por kompjuteri të-gjitha-në-një ka nevojë për shumë më pak hapësirë.
Ai i jep vendit tuaj të punës një pamje moderne.

Elektronikë zyre – Bokse të lëvizshëm me Bluetooth
Bashkëpunimi është rendi i ditës në botën e sotme të biznesit. Me ndihmën e një boksi portabël me Bluetooth, ju mund të organizoni lehtësisht telekonferenca në zyrën tuaj. Bokset me Bluetooth është një lloj boksi pa tel që synon të përmirësojë komoditetin dhe cilësinë e dëgjimit të audios. Ndryshe nga boksët tradicionalë të cilët janë të lidhur me sistemin e zërit ose burimin e audios përmes kabllove, ky lloj nuk ka tela, gjë që do ta bënte zyrën tuaj të dukej inteligjente.

Elektronikë zyre – Llambë Inteligjente
Siguria është një faktor shumë i rëndësishëm në mjedisin e sotëm të punës dhe ju mund që të mos dëshironi t’i bëni që njerëzit të dinë se po i spiunoni në zyrën tuaj, do t’ju duhet një llambë inteligjente që ka veçori CCTV. Një Llambë të Inteligjente, i jep një mbulim të mirë të gjithë dhomës për secilin cep të shtëpisë dhe zyrës suaj. Mund të përdorni gjithashtu telefonin tuaj për të larguar kamerën ose për të ndezur dritën në çdo kohë dhe kudo përmes përdorimit të një aplikacioni.

Elektronikë zyre – Telefon fiks
Ndonjëherë duhet të mbani ambientin e zyrës totalisht legjendar, atëherë duhet të keni një telefon fiks në zyrën tuaj. Një telefon fiks i njohur gjithashtu si telefoni i tavolinës së sotëm është krijuar për t’iu përshtatur cilësimeve tipike të zyrës me një prekje të mahnitshme të inovacioneve bashkëkohore.
Shumica e telefonave fiks janë ndërtuar për të zgjatur dhe vjen me mirëdashësi dhe fleksibilitet të madh për përdoruesit.

Elektronikë zyre – Projektor
Pse është projektori një pajisje elektronike esenciale ose themelore? Ja pse; Ashtu si llojet e tjera të sallës së takimeve dhe teknologjisë së bashkëpunimit, projektuesit vazhdojnë të evoluojnë dhe të përmirësohen. Ka kaluar koha e projektorëve të sipërm dhe prezantimeve të diapozitivave.

Projektorët e sotëm ofrojnë imazhe HD, aftësi interaktive, lidhje wireless dhe madje mund të sigurojnë imazhe të qarta në dhoma me shumë dritë. Projektorët më të rinj në treg madje mund të ndajnë ekranin në kuadrantë dhe të shfaqin imazhe të shumta në të njëjtën kohë.

Elektronikë zyre – Mini-Frigorifer
Një mini-frigorifer është një pjesë e pajisjeve shumë të domosdoshme të zyrës. Frigoriferët janë të rëndësishëm sepse ata mbajnë ushqimin, snacks dhe pijet tona të ftohta. Pa to, nuk do të kishim sende të ftohta dhe të lëngshme. Ata e mbajnë ushqimin të freskët dhe ndihmojnë në parandalimin e sëmundjes së disa njerëzve.

Ata e mbajnë ilaçin të ftohtë, të cilin shumë njerëz e konsiderojnë shumë të rëndësishëm. Është një ide e mirë të keni një mini-frigorifer në zyrën tuaj.

Showing all 11 results

SHOPPING CART

close