Router Xiaomi MI 4C-SH

3,250 Lekë

Router Xiaomi MI 4C-SH

PERSHKRIMI:

1. Katër antena me fitim të lartë për sinjal të fortë dhe transmetim të shpejtë.
2. Kapaciteti 64 MB për pranimin e deri në 64 pajisjeve inteligjente.
3. Funksion inteligjent i kufirit të shpejtësisë për performancë më të shpejtë.
4. Funksion inteligjent i shikimit të rrjetit për të siguruar sigurinë e rrjetit.
5. Funksion i menagjimit inteligjent për telekomandë.
6. Paraqitje e shkurtër për integrime të ndryshme në stilin e shtëpisë.

 

Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close