Bli me keste , Blerje me keste

 

Bli me keste prane Pinoku.al, ju ofron mundësinë që të mund të bëni blerjen e produkteve dhe të paguani me keste duke e zgjedhur vetë kohëzgjatjen dhe numrin e kësteve.

Ju mund të blini gjithçka me këste tek pinoku.al, mjafton që porosia juaj total të jetë më shumë se 10,000 lekë.

Pinoku.al ju krijon mundësinë që të bëni blerje online dhe aplikimin ta bëni ne moment nga shtëpia juaj, zyra apo nga çdo ambient qe ju ndodheni. Konfirmimi do ju vijë me një telefonatë brenda një ore dhe më pas ju duhet të ndiqni hapat e mëtejshme për të firmosur kontratën. Nga ky moment blerja juaj do të konfirmohet dhe stafi ynë do ta paketoj pakon tuaj dhe do ta nis atë menjëherë në adresën tuaj.

Blerja me keste mund të bëhet vetëm nëpërmjet institucionit financiar NOA Bank. NOA Bank operon duke u bazuar në termat dhe kushtet e vendosura prej tij dhe që klienti duhet ti lexoje dhe pranojë paraprakisht. Për tu informuar për këto terma dhe kushte mund të vizitoni faqen https://www.noafin.al/.

Bli me keste ne me pak se 1 ore.


  • Aprovim vetëm në 60 minuta
  • Aplikim vetëm me një Kartë Identiteti
  • Personi që bën aplikimin duhet të jetë i punësuar
  • Mosha e lejuar për të aplikuar është mbi 18 vjeç
  • Historik të mirë kreditimi

SHOPPING CART

close