Pajisje dhe Aksesorë për Kujdesi per Foshnjën, në Shitje

Kujdesi për Foshnjën – Bebet janë shumë delikate dhe nevojitet vëmendje dhe kujdes i vazhdueshëm. Rritja e duhur dhe shëndeti i mirë i foshnjave mund të jetë i mundur me produktet e duhura të kujdesit për foshnjat. Një sërë produktesh të tilla mund të blihen lehtësisht në internet.

Pinoku.al ka një koleksion të gjerë të artikujve që mund të ndihmojnë në kujdesin për foshnjat. Produktet e foshnjës për larje, lëkure dhe shëndeti, si dhe pelenat dhe sendet e trajnimit të vockla dhe veshje të tjera mund të shihen në internet në PinokuAl.

Bebet kanë nevojë për kujdesin më të madh për rritjen e tyre. Një fëmijë i shëndetshëm mund t’i bëjë të gjithë të lumtur. Disa artikuj janë thelbësorë për foshnjat. Produktet shëndetësore si vajrat, sapunët, produktet e flokëve dhe të ngjashme janë të rëndësishme.

Për më tepër, një foshnjë ka nevojë për shtratin e tij, ushqimin dhe gji-dhënien, pelenat dhe veshje të tjera gjithashtu. Në PinokuAl, ju mund të shihni një listë të produkteve për fëmijë nga një numër markash kryesore.

Këto janë disa nga produktet e kujdesit shëndetësor, ku ju mund të gjeni sapunë nga markat si Johnson’s Baby, Pigeon dhe Himalaja. Ka shampo dhe vajra flokësh për foshnjat. Shumë locione dhe kremëra për fëmijë, përfshirë kremrat për skuqjen e pelenave. Ka shumë artikuj dhuratash dhe super kursyes për të porsalindurit, gjithashtu, si grupe dhuratash nga Himalaja dhe Morrisons.

Llojet Kujdesi për Foshnjën

Shishe dhe Pajisje për Ushqimin e Foshnjës

Kjo gamë e produkteve të kujdesit për foshnjat përfshin gjithçka, që nga shishet e ushqimit që janë bërë nga materiale posaçërisht për fëmijë, deri tek pastruesit e shisheve që janë prej najloni.

Aksesorë për Larjen e Foshnjës

Koha e banjës mund të jetë një çështje e ndërlikuar me foshnjat. Tërhiqeni vëmendjen e foshnjës tuaj duke krijuar një vaskë me flluska zbukuruar me rosakë të vegjël, gjë që do ti tërheqë vëmëndjen foshnjës suaj. Këto produkte për foshnje kundra-lotimit pastrojnë trupin e fëmijës suaj pa tharë lëkurën e tij. Me flluska sapuni që shkumojnë rreth tij, fëmija juaj nuk duhet të ketë frikë nga koha për banjës si më parë.

Përkujdesja dhe Produktet e të Ushqyerjes me Gji

Nga jastëkët e gjinjve infermierorë të cilët janë bërë prej materialeve miqësore për lëkurën me përbërje prej pambuku, deri tek mbështjellësit e infermierisë që përmbajnë rripa për rregullimin e shpatullave, kjo gamë e produkteve të kujdesit për foshnjat synon të lehtësojë mendjen tuaj gjatë muajve të gji-dhënies.

Produkte Mjekësore dhe të Kujdesit të Shëndetit të Foshnjës

Pastrimi i fëmijës tuaj pas një banjë është aq jetike sa larja e plotë e trupit të tij. Pastroni butë atë me sytha pambuku që shquhen për thithjen e ujit dhe lëngjeve të ndryshme. Ju gjithashtu mund të dëshironi të shtoni termometrat e foshnjave, të cilat ju lejojnë të vlerësoni temperaturën e ujit të banjës së foshnjës tuaj, në karrocën tuaj të blerjes në PinokuAl.

Banja, Flokët dhe Kujdesi për Lëkurën e Foshnjës

Këto produkte të kujdesit për foshnjat kujdesen për nevojat e foshnjës suaj, nga kur ai është në banjë, e më pas. Këto gjëra thelbësore përfshijnë vajra për fëmijë, pudër për fëmijë, locione për fëmijë, qumësht banje dhe vajra për flokë.

Shtroja e foshnjës (Vëndi i Fjetjes)

Për të zgjeruar ekspertizën e saj në të gjitha aspektet, PinokuAl sjell për ju krevate foshnjash të cilat janë të dizajnuara me kujdes duke përdorur materiale të forta, dhe të pajisura me detaje të dizajnit siç janë këmbët e larta, për të siguruar që fëmija juaj të ketë një vend të rehatshëm për të fjetur.

Produkte për Trajnimin e Jashtëqitjes dhe Pelenave të Vogla

Këto produkte thelbësore të kujdesit për foshnjat janë bërë nga materiale që janë të butë për lëkurën e ndjeshme të fëmijës suaj. Disa pelena aromatizohen pak nëse jeni në atë lloj specifikimi.

Gama e markave të produkteve të kujdesit për fëmijë gjithashtu zgjerohet në karrocat dhe pajisjet e aktivitetit, kujdesin në maternitet dhe veshjen e foshnjave Mothercare.

Showing 1–48 of 207 results

SHOPPING CART

close