fbpx

Jastek Per Beba Ne Forme Mace P-B

2,500 Lekë

Jastek Per Beba Ne Forme Mace P-B

PERSHKRIMI:

Jastëk super i butë

Krijuar për të mbështetur foshnjën gjatë aventurave të tij të para të lojës ,për ta argëtuar atë në siguri absolute dhe relaksim.

Aksesorët shumëngjyrësh që zbukurojnë jastëkun janë krijuar për të nxitur zhvillimin e aftësive manuale të foshnjës dhe perceptimin vizual .

Aksesorët hiqen lehtë, kështu që mund të lani lehtë jastëkun.

Mbështet fillimet e para të zvarritjes: forcon muskujt e qafës, shpinës dhe krahëve .

 

SKU: 35581978 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close