Lojra për fëmijë, në Shitje

Për fëmijët e vegjël mësimi i lojërave ofron një mundësi për të zgjeruar aftësitë e tyre, për të mësuar bazat e alfabetit, numërimit ose aftësive të kujtesës ndërsa luajnë një lojë që është argëtues me detyrat e njohura përkatëse. Disa Lojëra të preferuara arsimore për të vegjëlit dhe parashkollorët përfshijnë Bananagrams Junior, i projektuar si lojë e fjalëve të para që mund të merret kudo, në makinë ose në aeroplan dhe të luhet nga deri në 8 persona.

Fëmijët e shkollës fillore do të kënaqen me lojëra të tilla si diapazoni Spot It Game, duke rritur kohën e tyre të reagimit ndërkohë janë edhe super argëtues. Ose lojëra klasike si Lunch Box Game dhe Insey Winsey Spider nga Orchard Toys.

Fëmijët më të rritur që janë të gatshëm për lojëra më sfiduese arsimore do të shijojnë shumë mundësi nga Lojërat ThinnkFun, me lojëra të tilla si Gravity Maze dhe lojën gjithnjë e më të famshme të lëvizjes Yoga Dice. Shikoni gamën e plotë të lojërave edukative për fëmijë që ne disponojmë dhe frymëzoni fëmijët tuaj të mësojnë ndërsa luajnë.

Lojëra Edukative Për Fëmijë

Entuziazmoni studentët tuaj me koleksionin tonë të lojërave edukative dhe arsimore të krijuara nga mësuesit. Me aktivitete të përshtatshme për parashkollorë deri në klasën e 5-të, nxënësit tuaj do të ndërtojnë aftësi themelore në gjithçka, nga numërimi te kuptimi i leximit, fraksionet te kodimi bazë dhe shumë më tepër. Hiqni mësimet shabllon dhe lërini lojërat mësimore të transformojnë kohën e studimit në aventura, nxënësit do të dëshirojnë të vazhdojnë të edukohen përsëri dhe përsëri!

Lojëra Ndërvepruese dhe Edukative Për Çdo Nxënës të Ri

Me gamën tonë të larmishme të lojërave të të mësuarit, fëmija juaj do të ketë një rritje të shpejtë të aftësive thelbësore në matematikë, lexim, shkrim, shkrim-lexim dixhital, dhe më shumë. Pavarësisht nëse fëmija juaj po fillon rrugëtimin e tij arsimor parashkollor ose po kalon në klasën e 5-të, koleksioni ynë i lojërave do ta ndihmojë fëmijën tuaj të praktikojë aftësitë që i duhet për të pasur sukses, ndërkohë bën që të mësuarit të jetë një përvojë pozitive që ata të jenë të ngazëllyer dhe të vazhdojnë akoma më shumë. Informojini nxënësit me koncepte të rëndësishme në një mënyrë të arrirë, të tilla si njohja me mshkronjat (alfabetin) për të zhvilluar aftësinë e të shkruarit. Studentët do të shijojnë sfida më të përparuara, si zgjidhja e ekuacioneve me thyesat dhe zotërimi i tastierës. Përfitoni nga koleksioni ynë i gjerë i opsioneve duke e lënë fëmijën tuaj të eksplorojë edhe jashtë nivelit të klasës. Jepini fëmijës tuaj shansin për të rifreskuar kujtimet e tij dhe për të mprehur aftësitë që ata kanë mësuar tashmë me lojëra për nivele të klasave të ulëta. Avanconi fëmijën tuaj me koncepte të reja ose sigurojini një sfidë shtesë në një temë me të cilën ata janë vërtet të zotë. Fëmija juaj do të dojë të luajë për të fituar pikë, për të fituar lojra dhe për të vendosur rezultate të larta, dhe ju do të pëlqeni të shihni se si njohuritë e tyre të rriten ndërkohë që nisen drejt rrugës së tyre për t’u bërë nxënës ekselentë gjatë gjithë jetës.

Showing 1–48 of 1562 results

SHOPPING CART

close