Komponentët e kompjuterit, në Shitje

Kur ndërtoni një PC ose përmirësoni platformën tuaj, ju duhen Komponentët e kompjuterit për të krijuar kompjuterin tuaj të përsosur. Ndërtimi i një PC mund të jetë i lehtë ose kompleks në varësi të ndërtimit dhe pjesëve të PC që keni planifikuar. Pavarësisht nëse po ndërtoni kompjuterin tuaj për përdorim të rastësishëm, punë dhe produktivitet, lojëra, apo edhe një ngjarje modifikimi që kërkon pjesë të PC që krijojnë një spektakël vizual.

Ne kemi një gamë të madhe per Komponentët e kompjuterit, nga kartat grafike te pllakat amë, procesorët, RAM-in, kasat dhe shumë më tepër. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar një njësi ruajtjeje themelore për një ndërtim të ri kompjuteri ose dëshironi kartën grafike më të fundit, të rangut për të përmirësuar PC tuaj aktual të lojërave, ne kemi gjithçka që ju nevojitet, edhe nëse keni nevojë për pjesë të PC-së.

Blini komponentë nga PinokuAl dhe merrni oferta të shkëlqyera për pjesë me cilësi të lirë të PC-ve.

Pjesët dhe Komponentët e Kompjuterit

Komponentët e kompjuterit – Motherbord-i

Motherboardi është përbërësi kryesor që kompleton komunikimin dhe instalimin midis të gjithë përbërësve. Një motherboard ka një fole CPU, lojëra elektronike RAM, fole PCI-E dhe lidhje të makinerisë së të dhënave. Chipset mundëson që kompjuteri të komunikojë dhe funksionojë ndërmjet lidhjeve të brendshme dhe të jashtme.

Komponentët e kompjuterit – Proçesori
Procesori është truri i kompjuterit dhe është çipi kryesor i përpunimit të PC-së tuaj. CPU ekzekuton të gjitha udhëzimet dhe është pjesa e PC që lejon programet të funksionojnë dhe përpunojnë informacionin për të gjithë përbërësit. Ju mund të blini procesorë Intel dhe AMD nga Pinoku. al.

Komponentët e kompjuterit – Memoria
RAM-i është përbërësi i një PC që është përgjegjës për të dhënat e përkohshme dhe menaxhimin e përdorimit të tij për të hapur shfletuesit e internetit, dokumentet, drejtimin e sistemeve operative etj. Sa më i madh RAM-i, aq më shumë detyra mund të kryeni.

Komponentët e kompjuterit – Karta Grafike
GPU-ja është përbërësi kryesor për përpunimin e të gjitha të dhënave të imazhit në kompjuter. Një pjesë e rëndësishme e lojrave në PC, lojtarët kanë nevojë për kartat e duhura grafike për të marrë normat më të mira të kornizës për cilësinë më të mirë vizuale. Ju gjithashtu duhet të merrni parasysh numrin kryesor, bus width, shpejtësinë e orës, VRAM dhe shpejtësinë e memories.

Komponentët e kompjuterit – Njësia e Ruajtjes së të Dhënave
Njësia e ruajtjes së të dhënave përfshin pjesën ku ruhen të gjitha skedarët, fotot, lojërat, programet dhe më shumë. Nëse dëshironi një disk tradicional të ngurtë për hapësirë të madhe ruajtëse ose një pajisje solide për qasje më të shpejtë në skedarë, ose mund t’i keni të dyja për një konfigurim hibrid.

Njësia e Furnizimit me Energji
Furnizimi me energji lejon që i gjithë kompjuteri juaj të funksionojë pasi menaxhon fuqinë dhe tensionin për të ruajtur funksionalitetin e plotë. Njësia e furnizimit me energji gjithashtu dikton përbërësit që mund të instaloni.

Çfarë të Kërkoni Gjatë Blerjes per Komponentët e kompjuterit?

Duhet të keni parasysh një numër faktorësh gjatë blerjes së përbërësve të kompjuterit. Disa nga faktorët që do të merren parasysh janë renditur më poshtë:

Me Defekt ose i Prishur: duhet të siguroheni që përbërësi i blerë nga ju nuk është i dëmtuar ose i prishur.

Marka: duhet t’i kushtoni vëmendje faktorit që përbërësi i blerë nga një kompani duhet të jetë një kompani e njohur me reputacion të mirë.

Garancia: duhet të kontrolloni se sa garanci jepet për blerjen e tillë të komponentëve të kompjuterit.

Cilësia: duhet të siguroheni që përbërësit e kompjuterit të blerë nga ju të jenë të një cilësie të shkëlqyer.

Çmimi: Ju duhet të siguroheni që përbërësit e kompjuterit të blerë nga ju janë vetëm brenda buxhetit tuaj. Ju duhet të kontrolloni çmimin e saj.

Shërbimi pas shitjes: duhet të kontrolloni në lidhje me shërbimet e ofruara nga kompani të tilla që shesin produktet pas shitjes. Do të përfshijë politikën tuaj të kthimit, marrëveshjen e shërbimit, etj.

Showing 1–48 of 91 results

SHOPPING CART

close