Kufje & Audio, në Shitje

Kufje & Audio – Nëse dëshironi të përmirësoni përvojën tuaj të dëgjimit të muzikës, atëherë marrja e një palë kufje të dizajnuara mirë dhe funksionale mund të plotësojnë nevojën tuaj. PinokuAl sjell për ju një gamë të gjerë kufjesh që janë në përputhje me shumicën e pajisjeve audio dhe ju përgatisin për një përvojë të jashtëzakonshme dëgjimi. Kufje & Audio. Do të gjeni kufje nga markat e njohura si Philips, Skullcandy, Altec Lansing, BOSE, Panasonic dhe shumë të tjerë. Hyni dhe eksploroni gamën tonë në internet për kufje dhe blini atë që ju keni dëshiruar ose ato gjeni më të përshtatshme për veshët tuaj. Kufje & Audio.

Zgjedhja e kufjeve më të mira për nevojat tuaja muzikore tani është më e lehtë se kurrë. Pavarësisht nëse jeni profesionist ose një dashamirës i flaktë i muzikës, do të gjeni një sërë kufjesh nga marka me reputacion si Sony, JVC, Generic, Apple, Beats nga Dr.Dre, etj.

Merrni zgjedhjen tuaj në varësi të faktorëve si dizajni, tiparet, lidhja, ngjyra, pajtueshmëria dhe shumë preferenca të tilla personale. Përveçse janë përmirësuar për sa i përket riprodhimit të tyre të zërit, këto kufje gjithashtu duken shkëlqyer dhe janë të hijshme por gjithashtu janë dhe të përshtatshme.

Ngjyrat variojnë nga nuancat klasike si e bardha, e zeza dhe gri, ju gjithashtu keni kufje në trend si të kuqe, jeshile, blu dhe shumë të tjera në PinokuAl. Kontrolloni gamën tonë të kufjeve me Bluetooth, kufje në vesh (me tapa) dhe të tjera, si dhe për një përvojë të plotë të blerjeve në internet.

Llojet e Kufje & Audio

Mono, stereo dhe i rrethuar: Kufjet janë në dispozicion në dizajne me kufje të vetme dhe me dy veshë. Kufjet me kufje të vetme njihen si kufje monorale. Kufjet me kufje të dyfishtë mund të mbështesin zërin stereo ose të përdorin të njëjtin kanal audio për të dy pjesët e veshit. Kufjet monaurale çlirojnë një vesh, duke lejuar ndërveprimin me të tjerët dhe ndërgjegjësimin për mjedisin. Kufje & Audio.

Kufjet telefonike janë monorale, madje edhe për dizajne me kufje të dyfishtë, sepse telefoni ofron vetëm hyrje dhe dalje me një kanal. Për kompjuterë ose aplikacione të tjera audio, ku burimet ofrojnë dalje me dy kanale, kufjet stereo janë normale; përdorimi i një kufje në vend të kufjeve lejon përdorimin për komunikime (zakonisht monorale) përveç dëgjimit të burimeve stereo.

Stili me Mikrofon: Krahu i mikrofonit të kufjeve mund të ketë një mikrofon të jashtëm ose të jetë i tipit të zërit. Projektimet e mikrofonit të jashtëm e kanë mikrofonin të vendosur në pjesën e përparme të krahut të mikrofonit. Projektimet e tubave zanorë quhen gjithashtu dizajn të mikrofonit të brendshëm dhe e kanë mikrofonin të vendosur afër kufjes, me një tub që sjell tingull në mikrofon.

Stil i Kufje & Audio me shirita në kokë: Kufjet standarde me një shirit koke të veshur mbi kokë njihen si kufje mbi kokë. Kufjet me shirita që kalojnë pjesën e pasme të qafës së përdoruesit njihen si kufje me veshje të pasme ose kufje prapa qafës. Kufjet e vendosura mbi vesh me një grep të butë veshi njihen si kufje mbi vesh ose kufje të veshit. Kufjet e konvertueshme janë të dizajnuara në mënyrë që përdoruesit të mund të ndryshojnë metodën e veshjes duke mbledhur përsëri pjesë të ndryshme.

Telefoni: Kufjet e telefonit (aparatit celular) shpesh referohen si pa duar. Shumica e telefonave celularë vijnë me duart e tyre pa duar në formën e një kufje të vetëm me një modul mikrofoni të lidhur në kabllo. Për telefonat mobil që luajnë muzikë, prodhuesit mund të bashkojnë kufje stereo me një mikrofon. Ka edhe marka të palëve të treta që mund të ofrojnë cilësi më të mirë të zërit ose lidhje pa tel.

Kompjuteri: Kufjet e kompjuterëve zakonisht vijnë në dy lloje lidhjesh: lidhje standarde 3.5 mm dhe USB. Kufjet kompjuterike të përgjithshme 3.5 mm vijnë me dy lidhës 3.5 mm: një që lidhet me folenë e mikrofonit dhe një që lidhet me folenë e kufjeve / altoparlantëve të kompjuterit. Kufje & Audio – Kufjet kompjuterike 3,5 mm lidhen me kompjuterin përmes një karte zanore, e cila shndërron sinjalin dixhital të kompjuterit në një sinjal analog për kufjet. Kufjet e kompjuterit USB lidhen me kompjuterin përmes një porte USB dhe shndërrimi i audios ndodh në kufje ose në njësinë e kontrollit të kufjes.

Kufje profesionale lojrash: për kompjuterët janë krijuar posaçërisht për lojëra dhe ofrojnë disa veçori shtesë që mund të jenë të dobishme për lojtarët.

Kufje & Audio Me wireless (me valë): Kufjet me valë po bëhen shpejt një trend i ri si për biznesin ashtu edhe për komunikimet e konsumatorit. Ekzistojnë një numër i produkteve pa tel, dhe ato zakonisht ndryshojnë sipas aplikimit dhe menaxhimit të energjisë. Kufjet e para pa tel u shpikën bashkërisht nga NASA dhe Plantronics gjatë programit Apollo për të përmirësuar komunikimet e astronautëve gjatë misioneve.

Showing 1–48 of 241 results

SHOPPING CART

close