Makineri pijesh, në Shitje

Furnizimet e shërbimeve të pijeve janë të nevojshme për pothuajse çdo lloj krijimi të shërbimeve ushqimore, duke përfshirë kafenetë, hotelet, baret, restorantet, sallat e banketeve dhe lokalet posaçërisht për kafe. Duke pasur në dispozicion këto produkte, ju mund të vendosni pije që klientët tuaj t’i shijojnë. Plus, meqenëse shumica e pajisjeve tona të shërbimit të pijeve janë vetëshërbim, ju do të jeni në gjendje të lironi stafin tuaj për të kryer detyra të tjera.

Përzgjedhja jonë e furnizimeve të shërbimeve të pijeve përfshin gjithçka, nga dispenzuesit te organizatorët. Zgjidhni nga kontejnerët e izoluar dhe jo të izoluar për të mbajtur lëngje të nxehtë ose të ftohtë dhe shikoni bombolën me vrima speciale që futin fruta dhe perime të freskëta në ujin, çajin ose limonadën tuaj. Do të gjeni gjithashtu një larmi organizatorësh që mbajnë gotat, kapakët dhe kallamat (pipat) tuaj të ruajtura mjeshtërisht.

Pajisjet për Shpërndarjen e Pijeve

Ka shumë lloje të ndryshme të shpërndarësve të pijeve të disponueshëm për t’u përdorur në bare. Disa janë në tuba fleksibël dhe të tjerët janë të fiksuar në pozicion. Disa shpërndajnë një shumëllojshmëri të pijeve të ndryshme përmes një tubeti (mbase duke shtypur butona të ndryshëm), dhe të tjerët janë relativisht të thjeshtë, duke shpërndarë vetëm një lloj pije nga një rubinet (me ç’rast kërkohen shpërndarës të shumtë për të shpërndarë pije të shumta).

Varietetet e Tjera:

frigorifer i rreshtuar (akulli. pijet ftohen ndërsa lëvizin përgjatë tubit në çezmë).

izolim i rreshtuar, për ta mbajtur pijen të freskët

sirtar i lëvizshëm dhe i lehtë për tu pastruar

i lëvizshëm ose i fiksuar në pozicion

shpërndan sasi të paracaktuara pije (ose jo)

përzjehet uji ndërsa shpërndahet pija

madhësia e fuçive / shisheve që akomodon

shpërndarje e programuar (dmth. mund të programoni një përzierje koktej / pije)

lehtësi në pastrim

Gotat

Gota e përdorur për të shërbyer një pije është shumë e rëndësishme. Shumë pije tipizohen nga lloji i gotës që ata përdorin, pasi ato mund të funksionojnë për të treguar stilin e pijeve dhe mund të kenë një ndikim në mënyrën e konsumimit të pijeve.

Xhami duhet të jetë i pastër në mënyrë të përsosur para përdorimit. Sigurohuni që të lahet siç duhet dhe pa shenja (p.sh. vija nga detergjenti). Në veçanti, nuk duhet të ketë aromë që mund të njollosë pijen që do të shërbehet (edhe detergjenti mund të lërë erë). Nëse gotat vendosen përmbys, ajri i ndenjur i bllokuar në to mund të lërë erë gjithashtu. Shumë ndërmarrje përdorin tabaka të hapura të rrjetit për të ruajtur gotat e tyre, të cilat lejojnë ajrin të qarkullojë përmes tyre dhe ndihmojnë në tharjen e ujit të mbetur nga larja. Gotat mund të shpëlahen para përdorimit për të siguruar që nuk ka erë.

Kur ka hapësirë të mjaftueshme në frigorifer, gotat mund të ftohen para përdorimit. Kjo ndihmon që pija të mbahet e ftohur për më gjatë kur shërbehet.

Llojet e Gotave

Stemmed Wine Glass (Gota e Verës së Rrjedhur)
Cocktail Glasses (Gotat e Koktejleve)
Champagne Glasses (Gotat e Shampanjës)
Liqueur Glass (Gota Likeri)
Port Glass (Gotë Porti për Verë)
Goblet (Gotë me strukturë si gotat e mesjetës)
Shot Glass (Gota Shotsi)
Irish Coffee (Gotë për kafe Irlandeze)
Brandy Balloon (Gota për Whiskey)

Po shfaqen krejt 3 përfundimet

SHOPPING CART

close