Mjete Mbrojtëse kundër Covid-19, në Shitje

Mbrojtja e konsumatorëve dhe identiteti i markës së kompanisë është më e rëndësishme se kurrë pasi produktet e falsifikuara rriten në hijen e shpërthimit të COVID-19. Në këtë kohë të distancimit shoqëror, konsumatorët kanë filluar të mbështeten më shumë në platformat e tregtisë elektronike për të blerë produkte thelbësore, të tilla si pajisje mbrojtëse personale dhe ushqim, si dhe produkte jo-thelbësore, përfshirë produktet kozmetike dhe personale të kujdesit; produkte shtëpiake; vegla pune nga shtepia; pajisje për fitnes; teknologjie & argëtimi; dhe lodrat e fëmijëve. Te PinokuAl do të gjeni produktet dhe masat mbrojtëse me udhëzimet përkatëse gjatë kësaj situate të sa të rrezikshme por edhe të sikletshme në të njëjtën kohë. Pra, për të mos humbur më shumë kohë vazhdojmë më poshtë me listën dhe proçedurat që duhet të ndiqni për çdo produkt specifik. PinokuAl ju ofron sigurinë, cilësinë dhe sigurisht korrektësinë për çdo porosi në kohë reale.

Llojet e Produkteve

Maska Fytyre të Personalizuara
Një larmi e gjerë maskash mbrojtëse për çdo situatë, gati për ta personalizuar me logon tuaj.

Maska të Parapërgatitura për Fytyrën
Dëshironi të shihni se çfarë kemi përgatitur ne? Shikoni disa nga modelet tona të parapërgatitura. Thjesht zgjidh të preferuarin tënd!

Ekranet transparente
Mbani punën tuaj sa më normale që të jetë e mundur dhe vendosni ekrane transparente në ambjentet e punës tuaj.

Dezinfektant Duarsh
Kërkohet që ta keni në të gjitha daljet dhe hyrjet, sigurohuni që të gjithë të ndihen më të sigurt me dezinfektantët e duarve.

Shenjat e Sigurisë dhe Komunikimi
Sigurohuni që të shfaqni dhe drejtoni në mënyrë efektive klientët tuaj dhe që të gjitha masat e sigurisë të zbatohen.

Veshje anti – COVID-19
Ndonjëherë duket sikur jo të gjithë po ndjekin këshillat e sigurisë, pse të mos i kujtoni me veshjen tuaj?

Pyetjet e Bëra më Shpesh per Covid-19

Cilat janë dizenjot e bëra paraprakisht?

Disa produkte vijnë me dizajne të para-bëra, të tilla si banderola, postera, këmisha dhe butona. PinokuAl ka krijuar këto dizajne që kanë një paraqitje tërheqëse në mënyrë që të tërheqin vëmendjen, por gjithashtu kanë të gjitha informacionet e kërkuara për t’ju mbajtur ju, klientët tuaj dhe mjedisin të sigurt.

Nëse dëshironi të përdorni modelin tuaj për ndonjë nga produktet e mësipërme, atëherë ju lutemi shikoni produktet e përgjithshme që vijnë pa një dizajn të paravendosur.

A janë maskat të çertifikuara kunder Covid-19?

Shumica e maskave janë STANDARD 100 nga OEKO-TEX®, që do të thotë se janë testuar për ndonjë substancë të dëmshme dhe janë aprovuar për përdorim dhe siguri të klientit. Ju lutemi këshillohuni këtu për më shumë informacion.

Disa nga maskat tona gjithashtu kanë certifikimin evropian DGA, duke siguruar që ato plotësojnë standardet e shëndetit dhe sigurisë si dhe një nivel të mirë të mbrojtjes për përdorim publik. Dhe në vetë maskat ose për të parë një gamë të plotë, mund t’i gjeni këtu.

Si i përdorni produktet ndaj Covid-19?

Mendoni për produktet që vijnë në dy kategori të ndryshme në luftën kundër Covid 19. E para është mbrojtja personale; produktet që mund të përdorni për të mbrojtur drejtpërdrejt veten dhe të tjerët, maskat ose pastruesit e duarve janë shembuj të shkëlqyer për këtë gjë.

E dyta është informimi i atyre në mjedisin tuaj për rregullat / hapat që duhet të ndërmerren. Kjo është padyshim një qasje më pak e drejtpërdrejtë, pasi ju nuk mund të kontrolloni atë që bëjnë njerëzit e tjerë, por duke i bërë rregullat të dukshme dhe duke u përmirësuar atyre vetë, shpresojmë se kjo do t’i frymëzojë të tjerët ta bëjnë këtë gjithashtu. Shembujt kryesorë të produkteve që e bëjnë këtë janë; postera, bluza dhe butona.

Prandaj, në mënyrë që të maksimizoni efektivitetin dhe mbrojtjen e ofruar nga produktet anti-Covid 19 dhe të mbani veten, kolegët dhe mjedisin të sigurt, gjëja më e mirë për të bërë është të keni një kombinim të produkteve direkt mbrojtës dhe informues.

Showing all 11 results

SHOPPING CART

close