-33%
, ,

Mates Oksigjeni ne Gjak Fingertip Pulse Oximeter ClinicalGuard® CMS-50DL

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

1,000 Lekë 1,500 Lekë

Mates Oksigjeni ne Gjak Fingertip Pulse Oximeter ClinicalGuard® CMS-50DL

Matja e nivelit të oksigjenit me shumë saktësi dhe matja e rrahjeve të zemrës për nevojat tuaja ditore.
Ky oksimetër i cili vendoset në majë të gishtit është krijuar për të qenë miqësor me përdoruesit, me një dizajn të thjeshtë që e bën testimin të lehtë për të gjithë.
Dizajni i vogël dhe i lehtë bën të mundur marrjen e oksimetrit në lëvizje në çdo kohë.Mates Oksigjeni ne Gjak Fingertip Pulse Oximeter ClinicalGuard® CMS 50DL 1 Mates Oksigjeni ne Gjak Fingertip Pulse Oximeter ClinicalGuard® CMS 50DL 2 Mates Oksigjeni ne Gjak Fingertip Pulse Oximeter ClinicalGuard® CMS 50DL 3 Mates Oksigjeni ne Gjak Fingertip Pulse Oximeter ClinicalGuard® CMS 50DL 4 Mates Oksigjeni ne Gjak Fingertip Pulse Oximeter ClinicalGuard® CMS 50DL 5

SHOPPING CART

close