Kontakto

Na kontaktoni per cdo pyetje

KONTAKTO

ADRESA

Per cdo bashkepunim, ju mirepresim prane zyrave tona: Rruga “Lidhja e Prizrenit”, Kodi Postar 1019
Tirane, Shqiperi

PUNO ME NE

Dergoni CV tuaj ne adresen e email:
[email protected]

SUPORT

Ne jemi të gatshëm ti përgjigjemi cdo paqartësie që ju keni.
Email: [email protected]

MUNDESI BASHKEPUNIMI

Nese jeni të interesuar dhe keni produkte që dëshironi ti tregtoni online, ne jemi të hapur për të gjitha mundësitë e bashkëpunimit
Kontakto ne adresen: [email protected]

ANKESA

Për të gjitha ankesat ose sygjerime, ju lutemi të na shkruani në adresën e mëposhtme:
[email protected]

Dergo nje mesazh

SHOPPING CART

close