Video dhe Audio, në Shitje

Video dhe Audio – A po kërkoni kabllo me cilësi të lartë për të përmbushur kërkesat e argëtimit Video dhe Audio? A jeni ju ai që nuk preferon kurrë të bëjë kompromis për cilësinë e kabllove? Nëse është kështu, atëherë sigurisht që jeni në vendin e duhur.

PinokuAl ju paraqet një numër të madh të kabllove të markave më me emër në këtë industri. Kabllot e antenës, kabllot bosht të përbashkët, kabllot DVI, kabllot zgjatuese, kabllot HDMI, kabllot optike, kabllot e rrymës elektrike, kabllot RCA, kabllot RGB, kabllot S-Video, kabllot e bokseve, kabllot stereo Jack, kabllot subwoofer janë disa nga kategoritë e kabllove ku mund të gjeni një gamë të gjerë kabllosh për të përmbushur kërkesa të ndryshme.

PinokuAl sjell për ju një përzgjedhje të madhe të kabllove të cilat janë ideale për tu përdorur në shtëpi, zyrë, qendra biznesi ose kudo që dëshironi. Përzgjedhjet janë aq të mëdha sa që ju do të merrni gjithçka për çdo lloj buxheti.

Produktet nga markat si Philips, Amkette, Storite, Generic, Terabyte, Cable Matters, CNCT, Belkin, AIS, Sony, Bandridge, MX, Griffin Technology, Neutronic dhe shumë të tjerë janë në dispozicion në PinokuAl me tarifa shumë të volitshme.

Të gjitha janë bërë prej materiali të qëndrueshëm dhe janë plotësisht të sigurta për tu përdorur. Kontrolloni në internet në PinokuAl, ku do të gjeni shumë produkte që do të jenët brenda buxhetit tuaj, duke përmbushur të gjitha kërkesat tuaja.

Për Çfarë Përdoren Video dhe Audio?

Video dhe Audio përdoren për të përmirësuar përvojën me faqet e internetit (p.sh. sfondi audio) për të shërbyer muzikë, video familjare, prezantime, etj. Udhëzimet e aksesit të përmbajtjes në Ueb rekomandojnë që gjithmonë të siguroni alternativa për media të bazuara në kohë, të tilla si titra, përshkrime ose Gjuha e shenjave.

Sa e rëndësishme është Video dhe Audio?

Audio shton thellësinë vizuale

Pamjet e pavarura pothuajse kurrë nuk tregojnë historinë e plotë të videos tuaj, tingulli i tregon audiencës se si duhet të ndjehen për ngjarjet në ekran.

Si mund ta lidh Video me Audio?

Hapi i 1: Regjistro dhe redakto audion tënde. Cilado metodë që përdorni për të regjistruar audion tuaj, bëjeni tani.

Hapi i 2: Importo audion. Tani që keni regjistrimin tuaj audio të redaktuar, do të duhet të importoni skedarin tuaj audio dhe skedarin tuaj video në programin tuaj të redaktimit të videos dhe të filloni të sinkronizoni klipet.

Hapi i 3: Sinkronizoni Video dhe Audio.

Pse na duhet zëri (Audio)?

Tingulli është i rëndësishëm sepse mund të na tregojë për karakterin, vendin dhe kohën. Është e rëndësishme sepse na informon dhe na lëviz në mënyra se si pamjet nuk munden, dhe sepse kombinime të caktuara të zërit dhe pamjeve mund të evokojnë atë që asnjëri nuk mund të bëjë vetëm.

Është gjithashtu potencialisht e rëndësishme sepse mund të ndihmojë për të përcaktuar atë që shohim.

Showing 1–48 of 146 results

SHOPPING CART

close