Aksesore per Hoteleri, ne Shitje

Aksesore per Hoteleri – Profesionistët në industrinë e mikpritjes e dinë se është e rëndësishme t’i bëjnë mysafirët e tyre të ndjehen sikur janë në komoditetin e shtëpive të tyre.

Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme të grumbulloni të gjitha furnizimet dhe pajisjet më të mira të hotelit me shumicë.

Pavarësisht nëse jeni duke rimbushur inventarin e hotelit tuaj të themeluar mirë, ose jeni duke ri-dekoruar dhe rinovuar një motel të vjetër, ne jemi këtu për ju.

Nga furnizimet themelore të mikpritjes që çdo dhomë mysafirësh dhe banjo kërkon një mobilje dekorative dhe pajisje pishine, ne jemi të sigurt se do të kemi gjithçka që ju nevojitet për të mirëmbajtur një funksionim të suksesshëm të hotelit ose motelit.

Për të mirëpritur mysafirët ndërkohë që ata hyjnë në hollin tuaj të hotelit, sigurohuni që të vendosni nenexhikët dhe ëmbëlsirat në kavanoza për ruajtjen e ushqimit si ushqime mikpritjeje.

Ju gjithashtu mund të dëshironi të dekoroni tryezën tuaj të përparme me vazo me sythe dhe vazo me theks!

Mos harroni të shfletoni furnizimet tona të personalizuara të restoranteve për të shtuar logon e restorantit tuaj me qindra produkte!

Nëse po mendoni se ku të blini furnizime hoteli, PinokuAl ka një gamë të gjerë të furnizimeve hoteliere për shitje me çmimet më të ulëta.

Blini Online për Furnizime Hoteleri dhe Moteli

Kategoritë tona përfshijnë artikuj që janë në dispozicion për çdo nevojë, përfshirë:

Shërbimi i kafesë

Rrobat e shtratit dhe banjës

Mirëmbajtja e shtëpisë

Produkte pastrimi

Komoditetet e hotelit

Edhe më shumë

Mobilje Aksesore per Hoteleri dhe Restorante

Asnjë burim i furnizimit të restorantit të hotelit nuk do të ishte i plotë pa orendi dhe ne kemi mobiljet e brendshme dhe të jashtme që ju nevojiten për komoditetin e mysafirëve tuaj.

Ne gjithashtu rezervojmë mbjellës, kosh plehrash, dhe pajisje shtesë për të krijuar zona të rehatshme dhe funksionale për akomodim rreth hapësirës tuaj.

Furnizime Dhome dhe Mikpritjeje

Mos e neglizhoni komoditetin e mysafirëve tuaj në dhomat tuaja të hotelit. Furnizimet tona hoteliere përfshijnë furnizime mikpritëse, tualetin dhe aksesorët e dhomës.

Gjeni saktësisht atë që ju nevojitet për të përfunduar dhomat tuaja dhe për të mbrojtur komoditetin e mysafirëve tuaj me pajisjet nga PinokuAl.

Filloni blerjet dhe kurseni para me çmimet tona me shumicë sot! Dhe nëse bashkoheni në listën tonë të postës elektronike për oferta speciale, mund të kurseni edhe më shumë.

Cilësia e aksesoreve kundrejt Çmimit

Disa operatorë blejnë furnizime Aksesore per Hoteleri me njohuri minimale të specifikimeve të produkteve. Nivelet e cilësisë mund të jenë sfiduese për të kontrolluar kur mungojnë specifikimet e shkruara.

Operatorët e tjerë hyjnë në detaje të mëdha në lidhje me specifikimet e produktit.

Për shembull, këtu mund të gjeni specifikime për peshqirët e hotelit. Ky theks i shtuar në cilësi ndihmon që operacionet hoteliere të kenë më shumë gjasa të marrin produktet e specifikuara.

Gjithashtu, të kesh një sistem për të siguruar që standardet e markës suaj të hotelit janë të qëndrueshme do të forcojë dhe rritë kënaqësinë e klientit.

Përfundimi

Vlera në blerjet Aksesore per Hoteleri rritet kur menaxhmenti ka më shumë kontroll. Menaxherët duhet të ndërtojnë në një sistem kontrolli dhe ekuilibri që adreson cilësinë, shërbimin dhe çmimin në çdo hotel apo objekt strehimi.

Nga ana tjetër, një sistem kompleks afatgjatë zvogëlohet kur koha që menaxhmenti kalon për të kontrolluar sistemin tejkalon përfitimet e marra.