Pjesë të Ndryshme Telefonash, në Shitje

Pjesë të ndryshme – Telefonat celularë janë pajisjet më të fuqishme, më me ndikim dhe më të rëndësishmit në jetën tonë. Që nga fillimi i shekullit, ata janë bërë një pjesë integrale e të gjithëve dhe nuk është një nënvlerësim. Ata kanë zëvendësuar pothuajse gjithçka që njerëzit e konsideronin të domosdoshme, veçanërisht Televizionet dhe Kinematë.

Rritja eksponenciale e telefonave celularë ka qenë një nxitje e madhe për ekonominë dhe individët e fuqizuar. Me telefon, Njeriu mund të bëjë çfarë të dojë, qoftë të shikojë filma të preferuar në një numër të madh të platformave Over-The-Top (OTT) në dispozicion, të caktojë një takim në restorant, të japë porosi për ushqime dhe gjithashtu të paguajë një faturë në një dyqan.

Të gjitha këto aktivitete janë vetëm një klik larg nesh.
Gjithçka po bëhet dixhitale dhe pjesët rezervë nuk bëjnë përjashtim. Riparimi i telefonit celular është një çështje e ndërlikuar. Klientët shpesh supozojnë se nuk mund të riparohen telefonat e tyre dhe përkundrazi blejnë një tjetër. Pjesë të ndryshme.

Kjo mund të jetë për shkak të një numri të madh faktorësh si mungesa e pjesëve origjinale në treg, çmimet e tepruara të riparimit të cituara nga dyqanet e riparimit, ose përdoruesit thjesht mendojnë se blerja e një të re është e dobishme sesa përdorimi i një celulari të riparuar. Për shkak të këtyre aktiviteteve, celularët grumbullohen në shtëpitë e tyre dhe kontribuojnë në mbetjet elektronike.

PinokuAl përpiqet t’u japë fund këtyre shqetësimeve duke u ofruar konsumatorëve të gjitha llojet e Pjesëve të Rezervës së Telefonit Mobile dhe nga ana tjetër, duke i ndihmuar ata të riparojnë telefonët e tyre vetë, të cilët u bënë të famshëm si DIY (Ta Bësh Vetë).

Merrni Pjesë Rezervë Autentike për Celularë në Internet në PinokuAl

Kamera: Kamerat e telefonit celular janë mjeti kryesor i fotove në çdo shtëpi. Ato kapin të gjitha kujtimet tona dhe një çështje në kamerë mund të trajtohet lehtësisht, falë PinokuAl. Me kamera të shumta të përparme, kamera mbrapa dhe lentet e kamerave, të gjitha shqetësimet e kamerës suaj mund të zgjidhen lehtësisht me një trokitje të lehtë në celularin tuaj.

Batteri: Bateritë janë pjesa më domethënëse por pjesërisht e anashkaluar e telefonave tanë. Njerëzit kanë një keqkuptim se sapo një bateri të ketë një problem, ajo nuk mund të zëvendësohet. PinokuAl i dha fund kësaj duke u ofruar përdoruesve të gjitha llojet e baterive, duke filluar nga 1250mAh deri në 4000mAh. Me ndihmën e këtyre baterive, jetëgjatësia e telefonave rikthehet. Ne gjithashtu sigurojmë kovera të baterive për modele të ndryshme celularë me shumë ngjyra.

Lidhësat: Lidhësat formojnë pjesën thelbësore të Aksesorëve celularë, pavarësisht nëse janë lidhësa të tipit: karikues, Kabllo Data, kabllo OTG, kabllo bashkë-boshtore, lidhje FPC dhe ZIF ne i kemi të gjitha. Duke furnizuar klientët me të gjitha llojet e lidhjeve dhe pjesëve rezervë, ne sigurojmë që celularët tuaj dhe përbërësit e tyre të qëndrojnë të paprekur për vite, pse jo dekada.

Kovera: Kush nuk dëshiron që celularët e tyre të kenë përfundimin dhe pamjen kryesore? Ne u paraqesim përdoruesve me pajisje mbrojtëse dhe pajisje të bukura për telefonat e tyre, qofshin ato mbrojtëse ekrani, mbulesa të pasme apo xham të zbutur, mbulesa të përparme, ne kemi çdo pajisje shtesë në dyqanin tonë. Klientët mund të blejnë mbulesa të telefonit celular në internet me çmime të zbritura vetëm në PinokuAl.

Borde: Nëse pllaka amë dëmtohet, nuk keni çfarë të bëni. Konsumatorët saktësisht nuk e dinë çështjen dhe shpesh janë të pafuqishëm. Me PinokuAl, këto çështje adresohen mjaft mirë. Me Mainboards dhe Nën PCB-të së bashku me asambletë e tyre për modele të ndryshme. Me praninë e mjaft videove dhe udhëzimeve në internet, zëvendësimi / riparimi i produktit me pjesë rezervë origjinale të markës së blerë është jashtëzakonisht e lehtë.

Karikues & Adaptorë: Karikuesit dhe Përshtatësit (Adaptorët) janë disa nga pajisjet më të zakonshme të lëvizshme që përdoren në botën e sotme. Është gjithashtu më e vështirë të gjesh pjesë origjinale për këtë pajisje pasi prodhuesit e rremë janë të përhapur në këtë treg i cili rrit dëmtimin e produkteve tuaja. Për të kundërshtuar falsifikimet e përhapura, PinokuAl ka një moto të parë cilësore dhe u ofron përdoruesve karikues dhe adaptorë të çertifikuar nga marka për të siguruar që telefoni i tyre të zgjasë përgjithmonë.

Panel me Prekje & LCD: Zëvendësimi i dëmtimit të ekranit është i shtrenjtë dhe përdorimi i falsifikimeve në këtë drejtim vetëm përkeqëson dëmtimin e telefonave. PinokuAl u paraqet përdoruesve të gjitha llojet e moduleve LCD, OGS (Një Zgjidhje qelqi) së bashku me panelet prekëse. Këto pjesë me cilësi të lartë garantojnë që telefoni juaj ju kursen shumë mundime për riparime të përsëritura dhe kosto të lartë të pronësisë.

Set i Plotë: Seti i plotë i kutisë me çelës është domethënës në punën e duhur të një telefoni celular. Një çelës i dëmtuar e bën jetën e konsumatorëve të vështirë dhe askush nuk e dëshiron atë. Blerësit të cilët blejnë në PinokuAl mund të blejnë artikuj aq të vegjël sa çelësi i vëllimit / çelësi i rrymës, sirtarët SIM dhe moduli i identifikimit të gjurmëve të gishtave duke e bërë atë një nga platformat më të kërkuara.

Showing all 24 results

SHOPPING CART

close