Kompjutera, në Shitje

Blerja per Kompjutera të përsosur të stacioneve të punës për organizatën tuaj mund të jetë një perspektivë e shtrenjtë, kështu që duhet t’i afroheni me syrin e një realisti. Ju mund të blini një sistem të aftë pa shpenzuar shumë mbi komponentët më të shpejtë se sa të nevojshëm ose veçoritë e padëshirueshme. Këto karakteristika shtesë dhe komponentët kryesorë mund të bëjnë që kostot tuaja të rriten në mënyrë të qëndrueshme.

Për t’ju ndihmuar të lundroni në sasinë e dendur të opsioneve, Pinoku.Al ka përshkruar disa faktorë të rëndësishëm për blerjen e një stacioni pune desktop.

Vendimi juaj i parë do të jetë zgjedhja e faktorit të formës për kompjuterin e punës në desktop. Disa nga faktorët më të zakonshëm të formës së kullës përfshijnë njësinë qëndrore me madhësi të plotë, njësinë qëndrore të mesme, njësinë qëndrore të hollë dhe mini-njësinë qëndrore.

Një tjetër mundësi është një desktop gjithçka-në-një, i cila integron njësinë qëndrore dhe monitorët në një njësi. Zgjidhni një stacion pune me një faktor të formës që është i duhur për rolin e tij.

Kompjutera HP, Dell, Lenovo – Cilët janë PC-të më të mirë për biznes?

Nëse po blini PC me Windows me shumicë, tre OEM-të më të mëdhenj janë zgjedhja juaj e markës për porosinë tuaj.

Desktop-ët HP: Shikoni kompjuterat HP Elite One dhe HP ProOne me Windows 10 Pro dhe keni veçori DisplayPort për mbështetje të monitorit të dyfishtë. Kompjuterët e vegjël me faktorë të formës (PC SFF) kanë tendencë në vendin e punës, kështu që nëse është një ndërtim kompakt që ju nevojitet, shikoni HP ProDesk Microtower dhe HP ProDesk Mini.

Desktop-ët Dell: Shikoni Dell OptiPlex, mbase desktopi më i kudogjendur për hapësirat e zyrave në SH.B.A. OptiPlex origjinal debutoi në vitin 1996 dhe vazhdon të japë vlera të mëdha për punën standarde të zyrave. Merrni zgjedhjen e madhësisë së kutisë së kompjuterit, Dell OptiPlex është një marrëveshje e shkëlqyer në një PC çfarëdo që të zgjidhni. Keni nevojë për më shumë kuaj fuqi? Stacioni i punës Dell Precision është markë juggernaut.

Desktop-ët Lenovo: Për një çmim të ulët në një PC, shikoni PC Lenovo M Series Tower (gjithashtu i disponueshëm në SFF) i cili shitet për rreth 400 mijë lekë. Kjo është një marrëveshje e madhe për një kompjuter. Nëse keni nevojë për energji për aplikime krijuese ose shkencore, Lenovo ThinkCentre tower PC bën llogari të rëndë. Modelet me raftet e sipërme janë konfiguruar për një procesor serveri Intel Xeon.

A Duhet që një Biznes të Ndërtojë Kompjutera të Personalizuar Sipas Kërkesave?

Kompanitë në mënyrë rutinore ndërtojnë stacione pune të niveleve të larta për kursime kostosh dhe mundësi opsionesh. Për kompjuterët me mes të ulët, nuk ka kuptim biznesi të ndërtohet nga pjesët, zakonisht. Shumë profesionistë të IT-së pretendojnë se vlera e ndërtimit të një sistemi zyre me funksione nuk shtohet kur llogaritni në kostot e kohës. Plus, shumë paketa të përfunduara të sistemeve OEM në Windows 10 Pro, e cila shton vlerë kur bleni një PC desktop si një produkt i përfunduar. Ju gjithashtu përfitoni nga mbështetja e prodhuesit në të gjithë PC në vend të ndërtimit me pjesë – kjo është e përshtatshme kur menaxhoni një bandë të tërë kompjuterash.

Pse të Blini Kompjutera Desktop kur Pajisjet Mobile Janë Kaq të Fuqishme?

Praktikiteti barazohet me vlerën për llojet e biznesit. Pavarësisht nga popullariteti i tabletëve dhe laptopëve elegant, kompjuteri i nderuar desktop mbetet pajisja më e njohur informatike për kryerjen e punës. Ajo që i mungon në lëvizshmëri, e kompenson vlerën nga performanca, azhurnimet dhe mirëmbajtjen e lehtë dhe besueshmërinë. Kjo vlerë dhe lojtarët e fiksuar pas FPS, janë arsyeja pse “zhdukja e PC desktop” nuk ndodh kurrë në të vërtetë.

Showing all 31 results

SHOPPING CART

close