Puzzle dhe Formuese, në Shitje

Një Puzzle dhe Formuese është një lojë, lodër ose enigmë e krijuar për të provuar zgjuarsinë ose njohuritë e çdo individi. Lojërat me bashkim figurash (Formuese) dhe lojërat me enigma kthehen në hobi për fëmijët dhe të rriturit. Rritni koordinimin sy-dorë dhe përmirësoni kujtesën afatshkurtër me formueset! Eksploroni PinokuAl për një shumëllojshmëri të gjerë të enigmave (puzzle-ve). Nga enigma me 2,000 copa për entuziastin e aftë të enigmës deri tek enigma me 100 copë për fillestarët e vegjël,këtu do të gjeni enigma për çdo nivel. Blini puzzle dhe Formuese që shfaqin personazhet, peisazhet dhe kafshët tuaja të preferuara të Disney-t për t’i bërë montimet e formueseve akoma më emocionuese dhe argëtuese!

Rritni vetëdijen tuaj për markën dhe sfidoni audiencën tuaj në internet për të zgjidhur një enigmë (puzzle) të markës në kohën më të shkurtër të mundshme. Vendosni imazhin tuaj të personalizuar me logon tuaj ose ngjyrat e markës dhe aplikacioni do ta ndajë atë në numrin e pjesëve të enigmës ((puzzle-it)) që zgjidhni. Menaxhoni kohën për të zgjidhur sfidën dhe stimuloni pjesëmarrjen duke i dhënë një ose më shumë çmime lojtarit më të shpejtë në renditje, ose përziejeni atë me një tërheqje të rastit të çmimeve. Pjesëmarrësit duhet të regjistrohen për të hyrë në shorteun e çmimeve, kështu që ju gjithashtu të merrni përfitime të reja. Ofroni zbritje për të gjithë përdoruesit e regjistruar për t’i kthyer ato në klientë që paguajnë.

Karakteristikat Kryesore Puzzle dhe Formuese

The Puzzle (Enigma) Krijohet Automatikisht

Thjesht duhet të ngarkoni një imazh me madhësinë e treguar, dhe aplikacioni do ta ndajë imazhin në pjesët e nevojshme për të gjeneruar bashkim pjesësh figure. Zgjidhni midis tre niveleve: të lehtë (9 copë), të mesme (16 copë), ose të vështirë (25 copë).

Ju Jep Lojtarëve Ndihmë

Mund të aktivizoni mundësinë e shfaqjes së enigmës (puzzle-it) së përfunduar për 3 sekonda nëse lojtari ka humbur dhe nuk di si të vazhdojë. Ju gjithashtu mund të aktivizoni opsionin e “Lejo përdoruesit të provojnë përsëri”, për t’i lënë lojtarët t’i hapin një herë tjetër nëse nuk kanë qenë në gjendje të zgjidhin enigmën (puzzle-in) ose nëse duan të përmirësojnë rezultatin e tyre.

Efektet Vizuale dhe Zanore

Ndërkohë që luani, lëvizjet shoqërohen me efekte zanore për ta bërë përvojën tuaj më reale, dhe kur sfida të plotësohet, lojtari do të inkurajohet nga duartrokitjet dhe nëse humbin, ata do të dëgjojnë një tingull prej humbësi.

Opsionet e Përzgjedhjes së Fituesit

Përdorni renditjen për të shpallur lojtarin në vënd të parë si fitues, ose zhvilloni një short tërheqës të rastit për të zgjedhur fituesin midis të gjithë pjesëmarrësve të regjistruar ose atyre që kanë marrë një rezultat minimal.

Personalizojeni Lojën me Logon Tuaj Personale

Vendosni një imazh sfondi për të theksuar imazhin e markës dhe gjithashtu mund të vendosni logon tuaj në imazhin e enigmës. Përdorni seksionin Design për të përshtatur promovimin me ngjyrat dhe dizajnin e korporatave.

Showing 1–48 of 336 results

SHOPPING CART

close