Lodra Per Femije Tren Me Formuese Peppa Pig

4,200 Lekë

Lodra Per Femije Tren Me Formuese Peppa Pig P-B

PERSHKRIMI:

Argëtimi është gjithçka për tu zbuluar me Peppa Pig dhe vëllain e vogël George!

E perbera nga  tulla të buta Clemmy të dizajnuara për t’i bërë fëmijët të luajnë me siguri absolute.

Kutia gjithashtu përmban dy karaktere vizatimore, për të luajtur dhe krijuar shumë kulla dhe shpikur aventura argëtuese!

Janë ideale për eksplorimin ndijor me shumë ngjyra të ndritshme që stimulojnë perceptimin vizual, vëmendjen dhe aftësitë e vëzhgimit.

Të bëra nga materiale jo toksike dhe të larë, Clemmy janë të lehta për tu kuptuar dhe të  thjeshta, për të stimuluar

zhvillimin e aftësive manuale dhe imagjinatës së të vegjëlve.

SKU: 67936458 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close