Lodra Per Femije Kamion Pune Loder

2,800 Lekë

Lodra Per Femije Kamion Pune Loder P-B

PERSHKRIMI:

BETONIERE ME 30 LEGO.

LOJE ARGETUESE DHE FORMUESE PER FEMIJEN NE TE NJEJTEN KOHE.

SYGJEROHET PER FEMIJE MBI 18 MUAJSH.

SKU: 13655781 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close