Lodra Per Femije Formuese Clementon

2,520 Lekë

Lodra Per Femije Formuese Clementon P-B

PERSHKRIMI:

Clemmy  eshte bota e parë e ndërtimeve të buta që u rrit dhe perhap  në  te gjithe një botën

Tulla shumëngjyrëshe , për tu grumbulluar, përshtatur dhe përzier, duke krijuar forma gjithnjë e më të reja dhe të

bukura.

Clemmys janë ndërtimet më të sigurta dhe më të përshtatshme për fëmijët shumë të vegjël, të cilat mund ti

kafshojnë, shtypin dhe luajnë me ta pa rrezikuar të lëndohen.

Mosha e rekomanduar: 9 muaj +

SKU: 91288431 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close