Kapiten America

2,800 Lekë

Kapiten America-P-B

PERSHKRIMI:

Zbuloni emocionin e të qenit një super-hero dhe jetoni si protagonist aventurat më të pabesueshme në ndihmë të njerëzimit! 
Me Captain America ju do të shkatërroni të gjithë të ligjtë që do të përballeni!
SKU: 22647265 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close