Laps 3D + 100m tel

4,186 Lekë

Laps 3D + 100m tel-balk

PERSHKRIMI:

Lapsi 3D është projektuar për dashamirësit e piktures, projektuesit, studentët, fëmijët, etj.

Lapsi 3D është një mjet i shkelqyer për këdo që është i interesuar në krijimin 3D – nga amatoret tek ekspertet.

I vetmi kufizim i vizatimit 3D është imagjinata juaj!

Shpejtësia e perdorimit mund të ndryshohet sipas deshires.

Plastika nxehet dhe më pas ftohet në formë të ngurtë.

Një dhuratë e mrekullueshme për fëmijët krijues!

Karikus: 100-240 V 12 V2A.

Pesha neto: 62 g.

Pjesa plastike: 1.75 mm diametri.

Vjen me 4 ngjyra: Vjollce, Roze, Blu, Jeshile.

Perfshihen 20 paketa me tel me ngjyra te ndryshme me gjatesi 5 m secila.

 

 

SKU: 19218679 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close