fbpx

Mouse Origjinal Xiaomi MI Me Wireless

1,990 Lekë

Mouse Origjinal Xiaomi MI Me Wireless

PERSHKRIMI:

Mi Dual Mode Wireless Mouse Silent.
Materialet: ABS & PC.
Mënyra e funksionimit: Sensori fotoelektrik.
Lidhja me valë.
Bluetooth me energji të ulët 4.2, RF 2.4 GHz.
Blini modelet tuaja të preferuara të Pajisjeve dhe shijoni pajisjet elektronike dhe kompjuterët.

Modaliteti i marrësit USB:
Kthejeni kapakun e baterisë në drejtim të kundërt të akrepave të orës për ta hequr atë.
Vendosni dy bateri AAA në ndarjen e baterive.
Hiqni marrësin USB.
Fusni marrësin USB në portën USB të kompjuterit.
Instaloni kapakun dhe rrotullojeni në drejtim të akrepave të orës për ta kyçur.
Rrëshqitni çelësin e ndezjes/fikjes në pozicionin ON për të ndezur miun.

 

Modaliteti Bluetooth:
Aktivizo Bluetooth-in e kompjuterit.
Ndizni miun, më pas shtypni dhe mbani butonin e modalitetit derisa treguesi të pulsojë blu.
Kërkoni Mi Silent Mouse në listën e pajisjeve Bluetooth të kompjuterit.
Kliko Lidhu. Pasi të lidhet, Mouse është gati për përdorim.

 

SKU: 82636451 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close