Qirinj Dekorativ Me Dritë Led Me Bateri

Krahasoni

2,400 Lekë

Qirinj Dekorativ Me Dritë Led Me Bateri-1053047 J

PERSHKRIMI:

Dritat Dekorative Të Baterisë Me Flakë Dhe Kohëzgjatje 80-100 Orë.

Çdo Dritë Funksionon Me 1 Bateri Të Tipit C2032 (Të Përfshira).

Ata Kanë Një Buton “On / Off”.

Ngjyra: E Bardhë

Materiali: Plastike

Cope: 2 Copë

*Kujdes! Jo I Përshtatshëm Për Fëmijët Nën 6 Vjeç.

Diametri X Lartësia: 4×4cm

SKU: 55461876 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close