Qiri Aromatik Me Arome 6.8×7.2cm

Krahasoni

279 Lekë

Qiri Aromatik Me Arome 6.8×7.2cm -1094872 J

PERSHKRIMI:

Qiri Dekorativ Aromatike Me Litar Dhe Fitil Ekologjik.

Koha E Djegies: 35 Orë

Ngjyra; Kafe Mjaltë

Materiali; Parafinë

Pesha E Paketës: 215 G

Diametri X Lartësia; 6,8×7,2 Cm

SKU: 76611237 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close