Pasqyre Muri Kafe 120cm×30cm

Krahasoni

2,300 Lekë

Pasqyre Muri Kafe 120cm×30cm -1141834 J

PERSHKRIMI:

Ngjyre: Kafe.

Mund Të Varet Në Çdo Derë, Nuk Nevojiten Mjete.

Ka Një Lartësi Të Rregullueshme Dhe 2 Grepa.

Gjatësia x gjërësia x lartësia: 120cm x 30cm x 1cm.

SKU: 68691747 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close