Ngjitese Muri Dekorative Zana Dhe Flutura 50×32cm

Krahasoni

419 Lekë

Ngjitese Muri Dekorative Zana Dhe Flutura 50×32cm -1175109 J

PERSHKRIMI:

Ngjitëse Dekorative Të Murit, Zanë, Flutura Dhe Lule Në Ngjyrë Të Zezë Me Shkëlqim Argjendi.

Paralajmërim: Mundësia E Heqjes Së Bojës Kur Hiqni Murin.

Produkti Është Vetëm Për Përdorim Dekorativ. Mbajeni Larg Fëmijëve.

Ngjyra Argjendi I Zi

Materiali Plastike

*Kujdes! Jo I Përshtatshëm Për Fëmijët Nën 3 Vjeç

Gjatësia X Gjerësia 50×32 Cm

SKU: 67318967 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close