Qiri Aromatik Me Arome Orkide 5cm×7.5cm

Krahasoni

181 Lekë

Qiri Aromatik Me Arome Orkide 5cm×7.5cm –1120715  J

PERSHKRIMI:

Qiri I Dekorativ Me Aromë Orkide Dhe Hark Shiriti Të Lidhur.

Koha E Djegies: 15 Orë

Ngjyra: Rozë

Materiali: Parafinë

Pesha E Paketës: 120gr

Diametri X Lartësia: 5×7.5cm

SKU: 55871393 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close