Telefon Celulare Nokia 150 2020 TL3118-N

5,190 Lekë

I vogel dhe i bukur ne pamje.
Me ekran 2.4 inch me ngjyra, i pajisur me kamera dhe bateri qe zgjat per nje kohe te gjate.

SHOPPING CART

close