, ,

Marres Makine Parrot PF350001AA Asteroid Me Ekran dhe Bluetooth

16,999 Lekë

Parrot ASTEROID Classic është një marrës makine Single-DIN me lidhje multimediale dhe mundësi përdorimi pa duar. Me një sistem operativ të ngulitur ANDROID që hap Parrot ASTEROID Classic në një botë të re mundësish në mjedisin e automobilave. Këto përfshijnë aplikacione në internet dhe vendndodhje gjeolokale falë lidhjeve të tij 3G dhe GPS: Radiot e Internetit, radiot e muzikës, pikat e interesit ose shërbimet e navigimit. Disa aplikime do të propozohen nga Parrot përgjatë jetës së tij të produktit.

Parrot ASTEROID Classic mund të lidhet me internetin duke përdorur ose një lidhje USB ose duke përdorur Bluetooth të Smartphone.

Parrot ASTEROID Classic kombinon një faqe të përparme elegante me butona dhe një sistem udhëzues inovativ. Funksionet kryesore janë të gjitha të arritshme përmes rrotës se navigimit, duke e bërë shfletimin nëpër menu më intuitiv. Ekrani i ri dhe i madh me definicion të lartë me ngjyra shfaq në çast të gjithë informacionin tuaj, librin e telefonit, menutë, muzikën, kopertinat e albumeve, aplikacionet e internetit etj.

Parrot ASTEROID Classic luan të gjitha llojet e burimeve të muzikës: iPod, iPhone, USB, kartë SD dhe gjithashtu stereo Bluetooth (A2DP), luajtës analog. Kërkimi i muzikës vokale lehtëson aksesin në muzikën tuaj; thjesht shqiptoni emrin e artistit, albumin e ruajtur në bibliotekën tuaj të muzikës dhe muzika do të hapet automatikisht.

Thellësia e zvogëluar e Parrot ASTEROID Classic lehtëson instalimin në vendin standard të njësisë kryesore dhe është e përputhshme me të gjitha makinat e makinave të pajisura me 1 modul DIN.

Për ta bërë përvojën edhe më të këndshme, Parrot ASTEROID Classic është i pajisur me një amplifikues 4x55W të integruar MOSFET, një dalje nën-vufer dhe 6xRCA para-dalje, ai gjithashtu përfshin një barazues me efekte zanore që jep një cilësi të jashtëzakonshme të zërit.

Parrot ASTEROID Classic gjithashtu ofron veçori të përparuara Bluetooth të telefonisë pa duar: që nga lidhja e parë, Parrot ASTEROID Classic sinkronizon automatikisht librin e telefonit të celularit dhe shoqëron drejtpërdrejt një etiketë të njohjes së zërit të pavarur nga përdoruesi, në mënyrë që thirrjet të fillojnë thjesht me zë ose duke shfletuar libri i telefonit. Të gjitha informacionet e telefonisë nga telefoni shfaqen në ekranin e ndritshëm 3,2 inç, kështu që nuk ka qenë kurrë më e lehtë të bësh thirrje me një sistem pa duar.

81jBrEnvSIL. AC SL1500 71h5TtVE11L. AC SL1500 71 v7uY4lL. AC SL1500 81iaezzdH0L. AC SL1500 91gT0LhhWeL. AC SL1500 91CbGvCL7RL. AC SL1500 91X7TCbDBsL. AC SL1500 817iZbfmXL. AC SL1500

SHOPPING CART

close