Tren Krishtlindjesh Me Drita Dhe Muzike 22 Cope

Krahasoni

2,938 Lekë

Tren Krishtlindjesh Me Drita Dhe Muzike 22 Cope-1159769 J

PERSHKRIMI:

Treni i Krishtlindjeve me karakteristika të veçanta.

Përmban makinë, sajë, kamionçinë, kamionçinë platformë, 2 pemë, burrë dëbore, 1 shina që formon numrin 8, 4 binarë të drejtë dhe 10 kthesa.

Gjatësia totale 260 cm.

Gjatësia x Gjerësia x Lartësia e paketës: 39x31x5.5 cm.

Punon me 2 bateri të tipit AA 1.5 V (R6 / AA) (nuk përfshihen).

*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.

SKU: 69281248 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close