Lodra Per Femije Kasë Supermarketi

Krahasoni

2,800 Lekë

Lodra per Femije Kase Supermarketi P-B

PERSHKRIMI :

Fëmija juaj do të mësojë aftësitë themelore matematikore si mbledhja, zbritja, pjesëtimi dhe shumëzimi. 

Të ushtrojnë aftësitë e tyre të numërimit dhe të promovojnë zhvillimin intelektual.

Arka është e pajisur me një çelës për të hapur sirtarin dhe një mikrofon që mund të lëshojë një zë, një shportë blerjesh, lodra ushqimore etj. 

Fëmijët mund të veprojnë si arkëtarë dhe klientë dhe të kenë një përvojë të vërtetë blerjeje.

SKU: 17116498 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close