Maus Profesional IMICE G6

Krahasoni

1,400 Lekë

Maus Profesional IMICE G6

PERSHKRIMI:

Duke adoptuar dizajn ergonomik, është i rehatshëm për t’u mbajtur dhe mini marrësi mund të realizojë plug and play.
Artikulli mund të përmbushë distancën e transmetimit 10 m dhe dizajni i rregullueshëm DPI ju siguron një përvojë të përsosur përdorimi.
E bërë nga materiali ABS, është e qëndrueshme në përdorim.
Gjatësia është 113 mm, gjerësia është 80 mm dhe lartësia 48 mm.
Është i përshtatshëm për kompjuter, desktop, shtëpi dhe zyrë.

 

SKU: 44533463 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close