Lenovo Mouse

Krahasoni

800 Lekë

Lenovo M20 mini Optical Mouse

PERSHKRIMI:

Ndjeshmëria 000 dpi
Kontroll i qetë dhe i saktë i kursorit
Lehtësia e konfigurimit
Thjesht Plug and Play
Në formë ambidextrous
Komod per tu perdorur

SKU: 92962655 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close