Unaze Qiriri Me Boçe Pishe Dhe Kokrra Te Kuqe

Krahasoni

488 Lekë

Unaze Qiriri Me Boçe Pishe Dhe Kokrra Te Kuqe-1120064 J

PERSHKRIMI:

Unazë mesatare qiri me kokrra të kuqe, boce pishe dhe degë veshtull.

Vendoseni në një pjatë ose tabaka me një qiri dhe dekorojeni festivit!

SHOPPING CART

close