Printer Termik 80mm

Krahasoni

8,000 Lekë

Printer Termik 80mm Auris

PERSHKRIMI :

Thuaj lamtumirë printerit tradicional me matricë, tani, ne kemi një printer më efikas dhe portativ për ju!
Me lidhje të shkëlqyeshme, përdoret gjerësisht në qendrat tregtare, supermarkete, spitale, restorante, banka, pika karburanti, stacion pagese në rrugë dhe urë.
Lehtë për t’u konfiguruar dhe përdorur, do të funksionojë në mënyrë të përsosur me pajisjet tuaja, e bën printimin më të përshtatshëm se më parë.
Përdor letër termike në vend të bojës dhe zakonisht është më i vogël, më i qetë, më i shpejtë dhe më efikas në energji sesa printeri me matricë me pika
Shpejtësia e printimit deri në 260 mm/s, printimi i qartë i gjumit automatik, zgjimi automatik, kursen energjinë elektrike.

SKU: 27854975 Category: Tag:

SHOPPING CART

close